Ενημερωτική Ημερίδα για τις αστικές αναπλάσεις της Βέροιας στις 29/2

Στην διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας για την αναλυτική παρουσίαση των Αστικών αναπλάσεων στη Βέροια θα προχωρήσει η Δημοτική Κοινότητας Βέροιας την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ., στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του συμβουλίου της Δ.Κ. το απόγευμα της Τετάρτης (15/2).  

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Ηλίας Τσιαμήτρος και επισήμαναν οι συνάδελφοί του, στόχος της ημερίδας θα είναι η ενημέρωση των πολιτών της Βέροιας σχετικά με τα όσα προβλέπουν οι μελέτες για τις αστικές αναπλάσεις, τόσο για το έργο, όσο και για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν.

Όπως μάλιστα ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Άρης Λαζαρίδης, που ήταν παρών στη συνεδρίαση, ήδη αυτές τις μέρες αποστέλλεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΥΑΒ ενημερωτικό έντυπο σχετικά με το θέμα, καθώς οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη Άνοιξη και, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της μελέτης, θα διαρκέσει 30 μήνες, ενώ σύμφωνα με τον εργολάβο, ο οποίος κατά τον κ. Λαζαρίδη έχει αναλάβει και αποπερατώσει πολλά παρόμοια έργα ανά την Ελλάδα, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί σε 20 μήνες.

Σύμφωνα με όσα συμφωνήθηκαν τελικά, στην ημερίδα θα γίνουν εισηγήσεις που θα παρουσιάσουν την μελέτη των αστικών αναπλάσεων και την κυκλοφοριακή μελέτη και, με σκοπό την επιτυχία της ημερίδας και της όσο το δυνατόν ευρύτερης ενημέρωσης του κόσμου σχετικά την διοργάνωσή της, τις επόμενες μέρες θα γίνουν ανάλογες διαφημιστικές καμπάνιες.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/2/12, 7:52 μ.μ.

    Μακαρι να γινει αυτο το εργο και να αναμορφωθει επιτελους το κεντρο της πολης μας.Ελεος πια με τα αυτοκινητα στο κεντρο της Βεροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΆΓΜΑΤΙ έλεος πια με τα αυτ/τα στο κεντρο της πόλης .Που θα τα πάτε όμως κυριοι, από αυτά βγάζεται τα περισσόετρα χρήματα. Η όποια ανάπλαση και αν γίνει ,(εαν είναι σαν την πλατεία Ωρολογίου καήκαμε) εαν δεν λάβει σοβαρά υπ΄΄οψιν της την δημιουργία χώρων στάθευμεσης (μόνιμης) των αυτ/των δεν πρόκειται να λύση κανένα πρόβλημα μάλλον θα οξύνει τα υπάρχοντα προβλήματα .Η Βέροια και η Ελάδα γενικότεραέχουν ανάγκη από έργα ανταποδοτικά και όχι έργα βιτρίνας .Τώρα δε πολύ περισσότερο με την κρίση που περνάμε ,πρέπει να δημιουργήσουμε δουλιές για να απασχοληθεί ο κόσμος και αυτές να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο έργα υποδομών που στερείται παντελώς η πόλις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο