Ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου συγχαίρει δημόσια τον πρόεδρος της "Καλλιθέας"

Από την Στέλλα Μαρκούλη, ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου ξένων γλωσσών στην περιοχής της Καλλιθέας Βέροιας, λάβαμε το παρακάτω κείμενο, μέσο του οποίου συγχαίρει δημόσια τον πρόεδρος του ΜΑΣ "Η Καλλιθέα" Κώστα Τοπαλίδη για την εθελοντική και κοπιώδη προσφορά του στην γειτονιά.  
 
" Χειμώνας βαρύς! Ε και τι μ' αυτό; Όταν ο μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα τα προβλήματα ελαχιστοποιούνται. Όταν όμως υπάρχουν και ιδιώτες σαν τον Κώστα Τοπαλίδη, πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου «ΚΑΛΛΙΘΕΑ» και Δημ. Αστυνομικό του Δήμου Βέροιας τότε δεν υπάρχουν καν προβλήματα. 

Ο πρόεδρος λοιπόν εθεάθη τις νυχτερινές ώρες κάθε βράδυ να καθαρίζει τα πεζοδρόμια της Καλλιθέας και ν' ανοίγει δρόμους, για να έχουν πρόσβαση στις δουλειές τους μικροί και μεγάλοι. Προσωπικά του οφείλω ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ διότι με προσωπική του εργασία καθάρισε τα χιόνια, ανοίγοντας δρόμους για να έχουν πρόσβαση στο Κ.Ξ.ΓΛΩΣΣΩΝ που διευθύνω στην περιοχή της Καλλιθέας, οι μαθητές του φροντιστηρίου μου, ώστε να παραμείνει ανοιχτό όλες τις ημέρες του χιονιά.
 
Μαρκούλη Στέλλα "

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/2/12, 10:57 μ.μ.

    Καμια κλήση θα κόψει όμως? Αν όχι ας τον μετατάξουν στον τομέα της καθαριότητας αφού είναι τόσο καλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/2/12, 12:01 π.μ.

    Ωραία λογική! Να κόψει κλήσεις! Αυτό πρέπει να κάνει ένας δημοτικός αστυνομικός; Να κόβει μόνο κλήσεις; Αν η ζήλια ήταν ψώρα, θα γέμισε όλη η Βέροια!

    Και κυρίως κάποιοι από τον κύκλο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΔΙ'ΑΦΘΟΡΟΣ15/2/12, 1:06 π.μ.

    Τι πρέπει να κάνει ένας δημοτικός αστυνομικός δηλαδή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει ΑΔΙΑΦΘΟΡΕ το καταλάβαμε. Ζηλεύεις τόσο πολύ τον Τοπαλίδη που σε κάθε θετική ανάρτηση γράφεις κάτι αρνητικό. Αντί λοιπόν να σκας από τη ζήλεια σου θα μπορούσες να κάνεις κάτι πολύ απλό. Κάνε κι εσύ κάτι καλό, όπως κι ο συνάδελφός σου. Α!Και κάτι άλλο.Ρόλος του δημοτικού αστυνομικού είναι να εξυπηρετεί τον κάθε πολίτη, είτε είναι οδηγός είτε πεζός, είτε Έλληνας είτε αλλοδαπός, και ας μην κόβει κλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΔΙΆΦΘΟΡΟΣ15/2/12, 5:27 μ.μ.

    Δεν έχω κάποιο θέμα με τον κ.Τοπαλίδη. Με τους αναγνώστες έχω που πιστεύουν ότι η δουλειά του δημοτικού αστυνομικού είναι να μην κόβει κλήσεις. Να ενημερώσει τον παραβάτη τι, ότι με το να αφήσει το αυτοκίνητο επί της Μητροπόλεως εμποδίζει? Ή ότι με το να παρκάρει σε διάβαση ενοχλεί? Κλήση, πινακίδες και τέλος. Συγχαρητήρια στον κ. Τοπαλίδη για την εθελοντική προσφορά του, ξαναλέω, το θέμα μου είναι να κάνει σωστά την δουλειά για την οποία πληρώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο