Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Βέροια

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά κάτω από ισχυρή αστυνομική φύλαξη και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, διεξήχθη η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στη Βέροια, το πρωί της 25ης Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί άνδρες της αστυνομίας έκαναν προληπτικούς ελέγχους σε άτομα, προχωρώντας μάλιστα σε αρκετές προσαγωγές, επειδή φέρονται να έφεραν μαζί τους επικίνδυνα αντικείμενα (έτσι τουλάχιστον ανέφεραν οι πληροφορίες).   

Στα αξιοσημείωτα της παρέλασης είναι η απουσία κυβερνητικού εκπροσώπου (ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης στάθηκε μπροστά στην προκαθορισμένη θέση), η απουσία της πλειοψηφίας των τοπικών βουλευτών (μόνο ο Τάσος Σιδηρόπουλος παραβρέθηκε στην παρέλαση), η διέλευση των αναπήρων πολέμου, αλλά όχι παραμονή στις ειδικές θέσεις απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, καθώς και η αλλαγή της πορείας της παρέλασης (έγινε στις οδούς Μητροπόλεως και Βενιζέλου, αντί της Εληάς).

Στην αρχή της οδού Εληάς, πίσω από σιδερένια κάγκελα, βρίσκονταν διαμαρτυρόμενοι πολίτες, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα καθ' όλη τη διάρκεια της παρέλασης, ενώ χειροκρότησαν έντονα τους αναπήρους πολέμου.

Στιγμιότυπα από τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Βέροια

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/3/12, 5:17 μ.μ.

    παλουκια κρανη και πυροσβεστυρες ειχαν τα παιδια για ειρηνικη διαμαρτυρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/3/12, 7:58 μ.μ.

    Μεγάλο δίλημμα.. "Κέντρα φιλοξενίας" αναρχικών και απέλαση των λαθρομεταναστών ή το αντίθετο? Άντε να ησυχάσουμε από κάθε παράσιτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/3/12, 10:47 π.μ.

    ΑΥΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ.ΑΝ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ),ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ.ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ (ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο