Δήμος Βέροιας: Για τα αναμμένα φώτα την ημέρα ευθύνεται η ΔΕΗ

Από τον Δήμο Βέροιας ανακοινώθηκε ότι καταγγελίες ή αναφορές που αφορούν στους αναμμένους λαμπτήρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα πρέπει να απευθύνονται κατευθείαν στη Δ.Ε.Η. η οποία έχει και τη μοναδική και αποκλειστική ευθύνη του ηλεκτροφωτισμού της πόλης, καθώς δεν ελέγχει ο Δήμος το δίκτυο φωτισμού.   

Σε κάθε περίπτωση, οι υπηρεσίες του Δήμου που από το πρωί της Παρασκευής δέχονται παράπονα δημοτών, έχουν ενημερώσει αρμοδίως τη Δ.Ε.Η. προκειμένου να δώσει άμεσα λύση.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/3/12, 4:49 μ.μ.

    ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ-ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ!!!!ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ-ΤΡΥΠΑΡΕΣ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ???ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ Ι.Χ. ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ!!!!!!ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος πέσει σε λακούβα και προκληθεί ζημιά στο αμάξι του καλεί αμέσως την τροχαία για να καταγράψει το συμβάν και κάνει μήνυση στον Δήμο , μόνο έτσι θα τσούξει και θα στρώσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στην Μπαρμπούτα; Να περιμένουμε κάποιος άνθρωπος, ακόμη περισσότερο παιδάκι, να παραπατήσει και να βρεθεί γκρεμισμένος στο ποτάμι ή να πέσει κάποιο αυτοκίνητο κατευθείαν μέσα; Τί να το κάνουμε τότε; Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα;

    ΜΟΝΟ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ κατά μήκος του γραφικού ποταμιού και μάλιστα σε επικίνδυνα σημεία,απόκρημνα και με βάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο