Μέλη - φίλοι ου και απλοί πολίτες μπορούν να είναι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ

Μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ αλλά και απλοί πολίτες, μπορούν από από σήμερα 28/3 μέχρι και το Σάββατο 31/3 να καταθέτουν υποψηφιότητα μέσω διαδικτύου, για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.    

Όπως ανακοινώθηκε από τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ "Τα Μέλη και οι Φίλοι του Κινήματος, αλλά και άλλοι πολίτες, που θέλουν να είναι υποψήφιοι , καταθέτουν από σήμερα  Πέμπτη 29 Μαρτίου έως και Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 την υποψηφιότητά τους  μέσω Διαδικτύου (ypopsifioi.vouleftes2012@pasok.gr) στη Γραμματεία της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων, με κοινοποίηση στην Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας (nehmath@pasok.gr) . fax: 2331300141 τηλ. 2331024777 (Στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ είναι αναρτημένα τα σχετικά έντυπα 54 και 55 της ΕΚΑΠ.)
Με τον ίδιο τρόπο (μέσω Διαδικτύου: ypopsifioi.vouleftes2012@pasok.gr) τα Μέλη και οι Φίλοι υποβάλλουν προτάσεις για υποψηφιότητες τρίτων, με σχετική υποστηρικτική επιχειρηματολογία.
Την Κυριακή 1 Απριλίου η Ν.Ε. θα συνέλθει σε ειδική συνεδρίαση στις 5 το απόγευμα για να διαμορφώσει την πρότασή της την οποία και θα αποστείλει στην Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων  αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίασης."

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Προτείνω νὰ δίνουν ἐξετάσεις στὴν γρήγορη ἀνάγνωσι - κατανόησι προφορικοῦ λόγου ὅλοι οἱ ὑποψήφιοι. Δὲν μπορεῖ π.χ. ὁλόκληρος ὑπουργός, ὅπως ὁ κος Χρυσοχοΐδης, νὰ μὴ προλαβαίνῃ νὰ διαβάσῃ ἕνα κειμενάκι σἂν τὸ μνημόνιο Α΄. Εὐτυχῶς πού το διάβασαν οἱ ὑπόλοιποι τοῦ ΠαΣὸΚ καὶ τοῦ ΛάΟΣ τοὐλάχιστον καί το ψήφισαν συνειδητά. Τὸ ἴδιο ἰσχύει καὶ γιὰ τὸ μνημόνιο Β΄, ποὺ ὐπερψήφισαν καὶ τὰ ξεφτέρια τῆς ΝουΔοῦλας._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο