Βγαίνει δυναμικά μπροστά ο Τάσος Σιδηρόπουλος (άποψη)

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος είναι αυτός που ανοίγει - άτυπα ακόμα βέβαια - τον προεκλογικό αγώνα στην Ημαθία, διοργανώνοντας ανοιχτή στο κοινό εκδήλωση, την ερχόμενη Δευτέρα 26/3 στις 8 μ.μ. στις "Μορφές" της Βέροιας, η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι η πρώτη εκδήλωση εν ενεργεία βουλευτή μετά από πολύ καιρό. Για πολλούς η κίνηση αυτή δείχνει πως ο Τάσος Σιδηρόπουλος επέλεξε να είναι αυτός ο πρώτος που θα βγει ανοιχτά στην κοινωνία, ενώ γενικότερα υπάρχει στάση αναμονής από άλλους συναδέλφους του.  

Στην εκδήλωση της Δευτέρας 26/3, φανταζόμαστε πως θα δοθούν απαντήσεις στα τρέχοντα - καυτά θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, αλλά θα γίνει και ένας μίνι απολογισμός των όσων ο βουλευτής έκανε ή δρομολόγησε την περίοδο της τελευταίας θητείας του.

Όπως και να έχει, ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα επιχειρήσει να δώσει το στίγμα της προεκλογικής του εκστρατείας. Άλλωστε, από την ανακοίνωση και μόνο της ανοιχτής εκδήλωσής του, φαίνεται πως θα επιλέξει τον δρόμο του διαλόγου και της άμεσης επαφής με τον κόσμο, όπως γνωρίζει καλά, μετά από τόσα χρόνια βουλευτής της... διπλανής πόρτας.
Π.Κ.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/3/12, 1:01 π.μ.

    Οι προδοτες της Ελλαδας δεν εχουν κανενα δικαιωμα να ζητανε την ψηφο μας.Απο χθες και με την ψηφιση της νεας δανειακης συμβασης ενεργοποιηθηκε το αρθρο 120 του Συνταγματος. Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους...Τασο ας προσεχες...Ενας πρωην ψηφοφορος σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/12, 1:50 π.μ.

    καλο το αρθρακι. .
    οχι όμως και η πρώτη. ο τόλκας είχε κάνει 3 ομιλίες ως υπουργός και μάζεψε πάνω από 2000 άτομα μέσα στην περίοδο του καλοκαιριού!
    και επίσης έχει αρχίσει από καιρό και κάνει συναντήσεις μικρών ομάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναστάσιος Παρασχάκης22/3/12, 9:43 π.μ.

    Δυναμικά βγαίνει , αλλά τόσα χρόνια βουλευτής για τον Νομό Ημαθίας δεν έχει κάνει τίποτα παρά μόνο υποσχέσεις και ωραίες ομιλίες όχι μόνο αυτός αλλά και οι άλλοι βουλευτές γενικά πια ο κόσμος δεν τους πιστεύει ο συγκεκριμένος στην προεκλογική του ομιλιά έβγαινε και αυτός και έλεγε θα αλλάξουμε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αλλά όχι μόνο δεν άλλαξε κάτι τα πράγματα πήγαν προς το χειρότερο και όλα ήταν σαν να μην άλλαξαν ποτέ δηλαδή νιρβάνα , μετά αρχίσανε τα μνηνόνια και τα άλλα κακα και τα πήρε η μπάλα όλα . Τι να πω ο καθένας λέει την άποψη του αλλά πια ο κόσμος δεν γυρίζει μόνο με ομιλίες και χοροεσπερίδες , ότι και να πει δεν μπορεί να τον δικαιολογήσει , καθώς δεν λες έσωσα την χώρα απο την πτώχευση και οι πολίτες είναι όλοι πτωχευμένοι και δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα ( Μια γιαγια αυτοπυρπολήθηκε για να μην είναι βάρος στα παιδιά της λόγω του ότι δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά άλλοι τόσοι αυτοκτονούν λόγω της σωτηρίας που μας έδωσε ο κύριος Σιδηρόπουλος αλλά και οι άλλοι σωτήρες ) έπρεπε να κάνει το κάτι για να έχει μετά και ο άλλος την πρόθεση να τον ψηφίσει δυστηχώς τόσα χρόνια δεν το έκανε όχι μόνο αυτός αλλά και οι άλλοι βουλευτές σε αντίθεση με βουλευτές άλλων νομών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/3/12, 11:36 π.μ.

    ολοι μαζι παιδια να ξαναψιφησουμε πασοκ και με τα δυο χερια εδω στην βεροια,για να συγκιβερνησουν με την νδ ξανα και να μας αποτελειωσουν,ας ζησουμε και με παντεσπανι ρε αδελφε,αντε πασοκαρα συγκηβερνηση γερα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο