Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση της προβληματικής χρήσης του διαδικτύου

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Νάουσας η επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Προβληματική χρήση του Διαδικτύου, Πρόληψη και Αντιμετώπιση». Τη Διοργάνωση της Ημερίδας είχε το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δ. Νάουσας, η ΚΕΠΑΠ Δ. Νάουσας  και ο Δήμος  Νάουσας. Την επιστημονική επιμέλεια είχε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ.  

Ομιλητές ήταν η Φανή Μπασιούρη, ψυχολόγος, επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Ν. Ημαθίας, η Mελτίνη Χριστοδουλάκη, νομικός, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Ινστιτούτου Τεχνολογίας και Έρευνας Ηρακλείου Κρήτης, ο Βασίλης Σταυρόπουλος, κλινικός ψυχολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνος του τμήματος για την Προβληματική Χρήση του Διαδικτύου, στο 18 ΑΝΩ του ΨΝΑ, και η Κάκια Νικολάου, ψυχίατρος, επιμελήτρια Α΄ του ΕΣΥ, υπεύθυνη του Τμήματος Αποκατάστασης Εξαρτημένων Ατόμων του ΨΝΘ, του προγράμματος ΙΑΝΟΣ.

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν πολλοί γονείς, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι φορέων, ενώ τον συντονισμό της είχε η Σέβη Γεωργιάδου, κοινωνική λειτουργός, επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ν. Ημαθίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο