Σε ετοιμότητα ο Δήμος Βέροιας για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών

Συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή 25/5/2012, το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Βέροιας, με θέμα συζήτησης το σχέδιο αντιπυρικής προστασίας.

Ο Πρόεδρος του ΣΤΟ Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Συγκοινωνιών, Νικόλαος Μωυσιάδης παρουσίασε το σχέδιο δράσης που έχει ετοιμάσει ο Δήμος και αφορά την πυροπροστασία των Δασών και το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.veria.gr). Κατά την συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν σχέδια οργάνωσης σχεδιασμού και καταμερισμού των αρμοδιοτήτων των αρμόδιων φορέων, ενώ τονίστηκε η υποχρέωση καθαρισμού των ορθοπεδικών και λοιπών ακαλύπτων χώρων από τους ιδιοκτήτες τους και η αυστηρή απαγόρευση της ανεξέλεγκτης απόθεσης απορριμμάτων ιδιωτών σε ήδη κλειστούς ΧΑΔΑ, ενώ η σχετική ενημέρωση των πολιτών μπορεί να γίνει από την ιστοσελίδα του Γ.Γ.Π.Π. http://www.gscp.gr

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο Εκπρόσωπος του Στρατηγού Β'ΣΣ Σταύρος Παναγιωτάκης, ο εκπρόσωπος του Διοικητή 34Μ/Κ ΤΑΞ Γεώργιος Οικονόμου, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, Δημήτριος Παπαχρήστου ,ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας - Επιτελείο Διονύσιος Κούγκας, ο Διοικητής της Π.Υ. Βέροιας Διονύσιος Συντήλας, ο Υποδιοικητής Π.Υ. Βέροιας Ιωάννης Αμανατίδης, ο Δασάρχης Βέροιας Θωμάς Ευαγγελόπουλος, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Λυκογιάννης, Αθανάσιος Πέτρου, Αγ.Γεωργίου, Ιωάννα Λιάτσιου, Αγ.Βαρβάρας Χρυσή Δουλγερίδου, Βεργίνας, Εμμανουήλ Εμμανουηλίδης, Κουμαριάς, Κωνσταντίνος Τζήμας, Φυτειάς Νικόλαος Αγγέλου, η Διευθύντρια Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, Ντιάνα Βαφείδου, ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Χαράλαμπος Καπουρτίδης, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ημαθίας Γεώργιος Μπαρμπαρούσης, και υπάλληλοι του γραφείου πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο