Σύσκεψη στη ΔΕΥΑΒ για το έργο της αστικής ανάπλασης

Σύσκεψη με θέμα το βαθμό εμπλοκής της ΔΕΥΑΒ στο έργο «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Αναβάθμισης Αστικού Τοπίου Βέροιας», το έργο της αστικής ανάπλασης του κέντρου της πόλης μας , πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιουνίου στα γραφεία της επιχείρησης.

Στη σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του ΔΣ της επιχείρησης κ. Δημήτρη Δάσκαλο   συμμετείχαν οι Πόπη Σπυρίδου, Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος, Γρηγόρης Ζευγαρόπουλος και Σίμος Καραγαβριηλίδης υπηρεσιακοί παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βέροιας, ο κ. Στάθης Τζωρτζίνης ως εκπρόσωπος της Διαχειριστικής Αρχής καθώς και από πλευράς της ΔΕΥΑΒ εκτός του προέδρου της συμμετείχαν ο Γ. Διευθυντής της κ. Θωμάς Αχτσής, ο αν. Τεχνικός Διευθυντής της κ. Ηλίας Τσακτάνης, και οι Πραξιτέλης Θυμνιόπουλος και Χρήστος Μπαλιούτσης υπηρεσιακοί παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΒ.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η επισήμανση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά την εκτέλεση του έργου της αστικής ανάπλασης, αναφορικά με τα υπάρχοντα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, σε όλη της έκταση του έργου, καθώς και οι ενδεδειγμένοι τρόποι αντιμετώπισής τους. Ο κ. Δ. Δάσκαλος  τόνισε ότι «….η υπηρεσία μας θα σταθεί αρωγός της όλης προσπάθειας, με την τεχνογνωσία και την εμπειρία ετών που διαθέτει και πρότεινε την άμεση και συνεχή συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων υλοποίησης του έργου, Δήμος Βέροιας, ΔΕΥΑΒ, Διαχειριστική Αρχή, ΔΕΗ, ΟΤΕ και με τον εργολάβο του έργου για την αρτιότερη εκτέλεσή του..».           

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο