Πετυχημένη η σχολική χρονιά στην κάλυψη των λειτουργικών αναγκών

Με πρωτοβουλία της Σχ. Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βέροιας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 με τους Δ/ντες των σχολικών Μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Βέροιας επί τη λήξη της Σχολικής Περιόδου 2011-2012.

Ο Πρόεδρος της Σχ. Επιτ. κ. Αντώνης Καγκελίδης ευχαρίστησε τους Δ/ντες για την άψογη συνεργασία τους καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της Σ.Ε. για την συμβολή τους στο ομολογουμένως δύσκολο έργο τους και τις ομόφωνες αποφάσεις σε θέματα ουσιαστικά, για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών. Ενημέρωσε τους Δ/ντες ότι στη νέα σχολική χρονιά θα γίνουν διορθωτικές αλλαγές για καλύτερη εξυπηρέτηση των σχολικών μονάδων και ζήτησε να κατατεθούν άμεσα προτάσεις και ελλείψεις που δεν θα αφορούν μόνον λειτουργικές δαπάνες αλλά και θέματα τεχνικής φύσεως που απαιτούν άμεση    παρέμβαση. 

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου, Νικόλαος Μαυροκεφαλίδης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Βαρβάρα Σταυροπούλου ο Δ/ντης Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης, Ευθύμιος Φλυτούρης, ο Δ/ντης Πρ/θμιας Εκπ/σης, Διονύσιος Διαμαντόπουλος, και ο Γ. Γραμματέας του Δήμου Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Τσιλογιάννης  που έκαναν αναφορά με κολακευτικά λόγια στο έργο της Σχ. Επιτροπής σε μια δύσκολη εποχή.

Τον λόγο έλαβαν και πολλοί Δ/ντες, οι οποίοι με τη σειρά τους αναφέρθηκαν στην καλή συνεργασία τους με τη Σ.Ε. και τον Πρόεδρο, για την άμεση κάλυψη των αναγκών που είχαν οι Σχ. Μονάδες. 

Ευχαριστώντας ο Πρόεδρος όλους για την παρουσία τους και τα καλά τους λόγια ανέφερε: ‘’Άξιζε και αξίζει ο κόπος και η αναγνώριση αυτή μου δίνει δύναμη όπως και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ., να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο ζήλο και αγώνα, λύνοντας τα βασικά προβλήματα των σχ. μονάδων, αλλιώς εάν δεν τα καταφέρουμε, τουλάχιστον εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να παραμείνω στη θέση που με τοποθέτησε η Δήμαρχος, την οποία και ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε’’.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο