Διάρρηξη στα γραφεία της ΔΕΥΑΒ

Στο μάτι φαίνεται ότι έβαλαν άγνωστοι τα γραφεία της ΔΕΥΑ Βέροιας τα οποία έγιναν στόχος θρασύτατων διαρρηκτών, οι οποίοι «χτύπησαν» τον χώρο που καθημερινά εξυπηρετούνται εκατοντάδες συμπολίτες μας το βράδυ της 28 προς 29 Ιουνίου. Οι δράστες παραβίασαν την πόρτα εισόδου και αφού έκαναν άνω κάτω τον χώρο, αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης με ελάχιστα χρήματα σε κέρματα που θα χρησίμευαν για την διευκόλυνση των συναλλαγών των πολιτών  και απομακρύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Απο την πρώτη στιγμή που έγινε αντιληπτή η διάρρηξη ενημερώθηκε το Τμήμα Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο και ερεύνησε το χώρο με κλιμάκιο του. Άμεσα ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος της επιχείρησης κ. Δημήτρης Δάσκαλος ο οποίος και κατέθεσε μήνυση κατ αγνώστων ενώ τόνισε μεταξύ άλλων ότι «…Το φαινόμενο αύξησης των κρουσμάτων εγκληματικότητας απασχολεί ολοένα και περισσότερο τις επαρχιακές κοινωνίες τα τελευταία χρόνια, μέσα σε αυτές και την Ημαθία, καθώς έπαψε να αποτελεί αποκλειστικότητα των μεγάλων αστικών κέντρων. Η σημερινή διάρρηξη μας προβλημάτισε ιδιαίτερα καθόσον η εγκληματικότητα χτυπάει καθημερινά τις πόρτες μας, αλλά η οικονομική βλάβη που υπέστη η επιχείρηση είναι μικρή αφού με δική μου εντολή καθημερινά όλες οι εισπράξεις κατατίθενται σε τραπεζικό λογαριασμό και δεν κρατούνται στην επιχείρηση εκτός από μερικά ευρώ σε κέρματα. Η επιχείρηση  θα ασκήσει κάθε έννομο μέσο για να προασπίσει και να διασφαλίσει την περιουσία της, την ομαλή λειτουργία της και την ασφάλεια των εργαζομένων και των πολιτών.».

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/6/12, 1:57 μ.μ.

    Ο λαλίστατος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ αντί να κάνει δηλώσεις κοινωνιολογικού χαρακτήρα «περί εγκληματικότητας», ας αφήσει τις καφετέριες, τα σενάρια της «δημοτικής διαδοχής», τα προκλητικά ευχαριστήρια βιτρίνας «βρύσες δωρητών» στο Βήμα Αποστόλου Παύλου (έχει η Βέροια 100 βρύσες, έκανε ένας άλλη μία δωρεά έξω από το σπίτι του, για να γράψει πάνω το όνομά του, τώρα έχουμε 101. Δωρεά είναι αυτή η προσωπική προβολή; Όταν μάλιστα λίγο πριν και λίγο μετά έχει δημοτικές βρύσες), τις μαζώξεις συμβούλων στη ΔΕΥΑΒ και ας βάλει κανένα συναγερμό για να προστατεύσει την περιουσία των δημοτών. Ήταν υποχρεωμένος να έχει συναγερμό στη ΔΕΥΑΒ. Μήπως φέρει την ευθύνη που δεν είχε; Σιντριβάνια και βρύσες ήξερε να κάνει, συναγερμό ή ότι άλλο ήταν απαραίτητο δεν ήξερε να κάνει για να προστατέψει την περιουσία μας; Κάποιος πρέπει να «πληρώσει».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/12, 11:30 μ.μ.

    σε παρακαλω ο προεδρος ειναι κοινωνικος καθημερινα στο σαραι πινει τον καφε του!!! τι τον νοιαζει εαν υπαρχουν προβληματα στον τομεα του!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/7/12, 6:28 μ.μ.

    Πόσο μίζερα άτομα είστε? Στο δελτίο τύπου αναφέρεται ότι δεν εκλάπη τίποτα. Το πρόβλημά σας ποιο είναι? Εκτός και αν είχε συναγερμό και χτυπούσε. Ναι, τότε δεν θα παίρνανε τίποτα. Ουπς, τίποτα δεν πήρανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο