Οι ιστορικότεροι αγώνες του Champions League

Σε μια ιστορική διοργάνωση όπως το Τσάμπιονς Λιγκ, οι μεγάλοι αγώνες είναι πολλοί και μένουν βαθιά χαραγμένοι στη μνήμη όσων τους παρακολούθησαν. Πάμε όμως να θυμηθούμε μερικούς απ τους σπουδαιότερους αγώνες αυτής της διοργάνωσης.  
  Ξεκινάμε την παράθεση των σπουδαίων αγώνων απ τη σεζόν 2006-2007 και απ το «θέατρο των ονείρων» όπου οι «Κόκκινοι Διάβολοι» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 στο Ολίμπικο. Όμως κανείς δεν περίμενε πως μόλις στο 19’ η Μάντσεστερ θα ήταν μπροστά με 3-0 (Κάρικ, Σμιθ ,Ρούνει). Το σόου συνεχίστηκε και το κοντέρ σταμάτησε στο 7-1 με τη Ρόμα να πετυχαίνει το γκολ της τιμής με τον Ντε Ρόσι.

Επόμενη στάση;  Στάμφορντ Μπριτζ. Το 2009 η Τσέλσι έκανε μια από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας της και καταφέρνει να φτάσει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ όπου είχε ν αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα. Το 1ο ματς έληξε ισόπαλο 0-0 στο Καμπ Νου αλλά ο επαναληπτικός έκρυβε πολύ μεγαλύτερες συγκινήσεις. Ο Εσσιέν άνοιξεν το σκορ στο 9’ με ένα πανέμορφο γκολ και έπαιρνε σκορ πρόκρισης. Ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε στους  Άγγλους δύο καθαρά πέναλτι και τελικά ο Ινιέστα στην εκπνοή ισοφάρισε με ασύλληπτο σουτ για να δώσει μια περιπετειώδη πρόκριση στους Μπλαουγκράνα, σε έναν απ τους συγκλονιστικότερους αγώνες της ιστορίας.

   Για τον επόμενο αγώνα γυρνάμε πίσω στο 2003, στον αγώνα μεταξύ Μονακό και Ρεάλ στη Γαλλία. Στον πρώτο αγώνα η Ρεαλ επιβλήθηκε 4-2 και όλα έδειχναν πως θα έπαιρνε μια σχετικά εύκολη πρόκριση. Τα πράγματα φαίνονταν ακόμα πιο εύκολα όταν ο Ραούλ άνοιξε το σκορ στο 36 αλλα οι Μονεγάσκοι δεν τα παράτησαν. Τελικά ο Ζιουλί στο 45 ισοφάρισε και με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Μοριέντες, δανεικός απ τη Ρεαλ, έκανε το 2-1. Η ολική ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 66’ με γκολ του Λουντοβίκ Ζιουλί. Η Ρεάλ δεν επανήλθε ποτέ παρά τις πολλές ευκαιρίες που έχασε.

   Βλέπουμε λοιπόν ενδεικτικά μερικούς από τους κορυφαίους αγώνες του Τσάμπιονς Λίγκ και μάλιστα αφήσαμε πολλούς έξω όπως το συγκλονιστικό 4-2 της Λεβερκούζεν επί της Λίβερπουλ το 2002, με τις συνεχείς ανατροπές. Το μόνο που μένει πλέον είναι να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το Τσάμπιονς Λιγκ, να στοιχηματίζουμε μέσω της bwin και να περιμένουμε για νέες μεγάλες ανατροπές….  Η τελευταία τάση στο ποδοσφαιρικό στοίχημα είναι το stixima live όπου μπορείτε να στοιχηματίσετε ζωντανά σε αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο