Επιτυχημένη η επίσκεψη του Προέδρου της Ομοσπονδίας ταξιδιωτικών πρακτόρων Ινδίας στη Βέροια

Απόλυτα  Επιτυχημένη η Επίσκεψη του Προέδρου της Ι.Α.Τ.Ο. (Indian Association Tour Operators) κ. Subhash Goyal στη Βέροια.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την περασμένη Πέμπτη 19 Ιουλίου η επίσκεψη του Ισχυρότερου άνδρα σε θέματα Τουρισμού Ινδίας κ. Subhash Goyal ο οποίος με μεγάλη πλειοψηφία, αναδείχθηκε για δεύτερη φορά Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ταξιδιωτικών πρακτόρων Ινδίας και πρόεδρος της Ισχυρότερης εταιρίας στην Τουριστική βιομηχανία της Δεύτερης σε πληθυσμό χώρας του πλανήτη.(1.200.000.000 κάτοικοι).

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο  της  πρωτοβουλίας ανάδειξης ως τουριστικού προορισμού της Κεντρικής Μακεδονίας, την οποία ανέλαβε η Δήμαρχος Βέροιας, Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου- Γεωργιάδη  και ο Αντιδήμαρχος, που φέρει και την ευθύνη θεμάτων Τουρισμού Άρης Λαζαρίδης.
Η Δήμαρχος στο χαιρετισμός της ανέφερε:

«Είμαι βαθιά ευχαριστημένη να σας καλωσορίζω στην Βέροια. Είναι μεγάλη τιμή να σας έχουμε εδώ μαζί μας σήμερα, εφόσον μοιραζόμαστε μια κοινή ιστορική διαδρομή, τον Μ.Αλέξανδρο και τον πατέρα του Φίλιππο τον Β’. Η περιοχή μας υπήρξε ο τόπος γέννησης και κατοικίας του Μ.Αλεξάνδρου ενώ η Ινδία, η χώρα σας, υπήρξε το τελευταίο σημείο της θρυλικής διαδρομής του κατά την οποιία ίδρυσε μια από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες του Αρχαίου κόσμου. Παρόλο που η Ελλάδα διέρχεται μια δύσκολη περίοδο τα τελευταία χρόνια, η παγκοσμίως γνωστή φιλοξενία μας η οποία προέρχεται απ’ τα αρχαία ακόμη χρόνια είναι ζωντανή. Πράγματι, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλοι οι επισκέπτες οι οποίοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην περιοχή μας θα συναντήσουν ένα ανοιχτό και ασφαλές περιβάλλον. Κατά την διάρκεια της περιήγησή σας , θα έχετε την ευκαιρία να αντιληφτείτε ότι η Βέροια είναι ένας χαρισματικός τόπος που μπορεί να προσφέρει πολλές μορφές τουρισμού. Ελπίζω ότι η επίσκεψή σας θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία έτσι ώστε να ξεκινήσουμε μια εποικοδομητική συνεργασία και δυνατή φιλία με αμοιβαία κέρδη.»

  « Ευχαριστώ από καρδίας την εταιρία Cloud-Roam Ltd του φίλου κ. Αναγνώστη Σωτήρη, η οποία με <<πίεσε>> να ταξιδέψω από το Νέο Δελχί στην Μακεδονία και ιδιαίτερα στη Βέροια και να γνωρίσω εσάς και  αυτόν τον υπέροχο και πολιτιστικά μοναδικό, τόπο» δήλωσε κατά την άφιξή του στο Δημαρχείο ο κ. Goyal.

Ο κ.S.Goyal αφού επισκέφτηκε το  Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας, πραγματοποίησε- σύμφωνα με δήλωσή του- ένα παιδικό του όνειρο, να ταξιδέψει δηλαδή στην καρδιά του Βασιλείου της Μακεδονίας και να δει, τα μέρη στα οποία μεγάλωσε ο Μέγας Αλέξανδρος αλλά και τον τάφο του Φιλίππου του ΙΙ στον Αρχαιολογικό χώρο Αιγών.

Στην συνέχεια ακολούθησε παράθεση γεύματος από  Επιμελητήριο Ημαθίας  στην οποία παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ,Κωνσταντίνος  Καραπαναγιωτίδης , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Νικόλαος Ουσουλτζόγλου, η διευθύντρια του γραφείου του Ε.Ο.Τ. στη Θεσσαλονίκη, Δάφνη Τσιάμου, η προϊστάμενη της ΙΖ ΕΠΚΑ , Αγγελική Κοτταρίδη, ο C.E.O. της Cloud-Roam κ. Σωτήρης Αναγνώστης, ο αντιδήμαρχος, Άρης Λαζαρίδης, καθώς και χορηγοί της εκδήλωσης.

Η συζήτηση, όπως ήταν  φυσικό, περιστράφηκε και σε θέματα επενδύσεων αφού ο κ. Goyal  είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και γι’ αυτά.

Ο κ S.Goyal αναχωρώντας από την πόλη της Βέροιας,  δήλωσε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από το ενδιαφέρον της Δημάρχου για θέματα τουρισμού και την κάλεσε επισήμως στο Νέο Δελχί.
 Επίσης συζητήθηκε  η διαδικασία επαγγελματικής ζεύξης  του Δήμου Βέροιας  με μεγάλη πόλη της Ινδίας.

 Ο κ. Goyal στην παραμονή του στην Μακεδονία, συναντήθηκε με τις μεγαλύτερες εταιρίες της Βιομηχανίας τουρισμού της Ευρώπης (TUI κλπ), τις Ενώσεις Ξενοδοχείων της Βέροιας , της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, των μεγαλύτερων Ξενοδοχειακών Συγκροτημάτων της Μακεδονίας, μεταφορέων αλλά και των κορυφαίων στελεχών του Ε.Ο.Τ. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο