Νέο μονόφυλλο έντυπο λογαριασμού για το ηλεκτρικό ρεύμα

Νέο έντυπο λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος εκδίδει η ΔΕΗ, επιδιώκοντας να γίνουν στους καταναλωτές πιο κατανοητές οι χρεώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, και όπως ανακοίνωσε η ΔΕΗ, ο λογαριασμός θα είναι μονόφυλλος με μπροστινή και πίσω όψη.

Στην μπροστινή όψη του εντύπου διακρίνονται τα πιο σημαντικά στοιχεία του λογαριασμού που θέλουν να γνωρίζουν οι πελάτες της ΔΕΗ. Δηλαδή περιλαμβάνονται το συνολικό ποσό πληρωμής, οι χρεώσεις που περιλαμβάνει ο λογαριασμός συνοπτικά, η συνολική κατανάλωση ρεύματος, η ημερομηνία λήξης του λογαριασμού, ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής και η ημερομηνία της επόμενης καταμέτρησης. Επίσης εμφανίζονται σημαντικά μηνύματα που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση των πελατών και την εξοικονόμηση της ενέργειας.

Στην πίσω όψη του εντύπου εμφανίζονται αναλυτικά όλες οι χρεώσεις του λογαριασμού που αναφέρονται στην μπροστινή όψη συνοπτικά, έτσι ώστε οι καταναλωτές να μπορούν εύκολα και με ακρίβεια να γνωρίζουν πώς υπολογίστηκαν οι χρεώσεις για το ρεύμα που κατανάλωσαν και οι χρεώσεις υπέρ τρίτων (δημοτικά τέλη, ΕΡΤ κ.λπ.).

Εξοικονόμηση

Αλλο ένα όφελος από το νέο έντυπο του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος είναι πως εξοικονομούνται περισσότερα από 45 εκατομμύρια φύλλα χαρτιού ετησίως, αφού μειώνεται κατά ένα φύλλο ο λογαριασμός.

Η αποστολή του λογαριασμού ξεκίνησε και επιπλέον οι καταναλωτές θα λάβουν και ένα ενημερωτικό έντυπο.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Νὰ καὶ κἄτι σωστό. Μιὰ χαρὰ ἦταν μονόφυλλος ὁ λογαριασμὸς παλῃά. Τὸ δίφυλλο ἦταν ἐκ τῶν τελευταίων ἐπιτευγμάτων τῆς κυβερνήσεως Καραμανλῆ τοῦ νεωτέρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/12, 6:22 μ.μ.

    ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!!!ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να αφαιρέσουν το χαράτσι; Δεν τα έμαθες τα νέα; Ετοιμάζουν και νέο φόρο, ειδικά για σας: φόρο ανεργίας! Βέβαια. Το 23% απ΄ όσο θα έπαιρνες αν δούλευες (με το παλιό μισθολόγιο, βέβαια). Γελάς; Να δεις που θα το δούμε κι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο