Γιώργος Κάκαρης: Ψεύτικα τα στοιχεία του πορίσματος που προβλέπει κλείσιμο των ΔΟΥ Νάουσας και Αλεξάνδρειας!

- Σοβαρές αιχμές του προέδρου των Εφοριακών Ημαθίας - Πέλλας - Πιερίας για το πόρισμα του Υπουργείου Οικονομικών, βάσει του οποίου κλείνουν οι Δ.Ο.Υ. Νάουσας και Αλεξάνδρειας

- Γ. Κάκαρης: Είναι ψέμα ότι με το κλείσιμο θα υπάρχει όφελος για το Δημόσιο...

Την Κυριακή 28/10/12 στη Νάουσα, μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου του ΟΧΙ, πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του δήμου, εκδήλωση - διαμαρτυρία, ύστερα από απόφαση που είχε παρθεί στην έκτακτη σύσκεψη των φορέων στο δημαρχείο της πόλης.   

Κάτοικοι και φορείς της πόλης της Νάουσας αντιδρούν για την υποβάθμιση που θα υποστεί η πόλη της Νάουσας με το κλείσιμο δημοσίων υπηρεσιών, μια εκ των οποίων είναι η Δ.Ο.Υ. Νάουσας.   

Στο συλλαλητήριο συμμετείχε και ο σύλλογος εφοριακών Ημαθίας-Πέλλας-Πιερίας, με την παρουσία του προέδρου Γιώργου Κάκαρη και μελών του συλλόγου-υπαλλήλων στη Δ.Ο.Υ Νάουσα. "Ο σύλλογος μας θα είναι αρωγός σε οποιαδήποτε παρόμοια πρωτοβουλία αναλάβει δήμος ευθύνης του συλλόγου που είναι να κλείσει η Δ.Ο.Υ.  Δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στους συναδέλφους αλλά και στους πολίτες που θα υποστούν την ταλαιπωρία. Διαφωνούμε με τους πειραματισμούς που πάει να κάνει η μνημονιακή κυβέρνηση διαλύωντας το φοροεισπρακτικό μηχανισμό αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Καταγγέλουμε τα ψευδή στοιχεία που έχουν χρησιμοποιήσει στην σύνταξη τους πορίσματος για την συγχώνευση των Δ.Ο.Υ. ", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Εφοριακών.

Μετά το τέλος του συλλαλητηρίου, ο Γιώργος Κάκαρης, ο οποίος και στην έκτακτη σύσκεψη των φορέων στο Δημαρχείο της Νάουσας είχε κάνει δυναμική παρέμβαση, έκανε δηλώσεις, στις οποίες, μεταξύ άλλων, τόνισε πως τα στοιχεία που επικαλείται το υπουργείο για το κλείσιμο των ΔΟΥ Νάουσας και Αλεξάνδρειας δεν είναι πραγματικά, κανένα όφελος δεν θα υπάρξει για το δημόσιο, αλλά αντιθέτως θα ζημιωθεί, σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έγιναν από τον Σύλλογο.

Επίσης, κάλεσε και τους άλλους δύο Δημάρχους της Ημαθίας, Βέροιας και Αλεξάνδρειας, να κινητοποιηθούν, καθώς το κλείσιμο των ΔΟΥ Νάουσας και Αλεξάνδρειας θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην μία ΔΟΥ που θα παραμείνει, στην Βέροια, τόσο σε επίπεδο εξυπηρέτησης των πολιτών, όσο και σε άλλους τομείς (κυκλοφοριακό, στάθμευση, μεταφορά κλπ).

Τις δηλώσεις του Γ. Κάκαρη μπορείτε να παρακολουθήσετε στα βίντεο που ακολουθούν:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ "ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ"



Δηλώσεις στην "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ"



Στιγμιότυπα από το συλλαλητήριο:

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο