Ισοπαλία και χωρίς γκολ η Βέροια με την Ξάνθη

Στο 0-0 έμειναν η Βέροια και η Ξάνθη. Σε ένα ματς με βροχή και δίχως ευκαιρίες, οι δυο ομάδες μοιράστηκαν δίκαια τους βαθμούς της ισοπαλίας.
Το πρώτο μέρος έμεινε στο 0-0. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με λίγες καλές ευκαιρίες και με τους παίκτες να δυσκολεύονται να κινηθούν πάνω στο βαρύ και με πολλά νερά αγωνιστικό χώρο. Σημαντικότερη στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν η το τετ α τετ του Μπαργκάν στο 43’.  

Ο Ιωάννου έβγαλε όμορφα τον Μπαργκάν μόνο απέναντι στον Λοντίγκιν αλλά το πλασέ κατέληξε άουτ. Σε αυτό το πρώτο μέρος, είχε άλλη μια επικίνδυνη στιγμή με τον Μπαργκάν στο 15’, όταν το φάουλ που εκτέλεσε χτύπησε στο τοίχος και κατέληξε λίγο άουτ. Στις απειλές των γηπεδούχων μπορεί να συμπεριληφθεί και ένα «ψαλίδι» του Ιωάννου, το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης.

Από την άλλη πλευρά, η Ξάνθη είχε ένα καλό σουτ του Βασιλακάκη στο 2’ το οποίο πέρασε άουτ. Το καθοριστικό στοιχείο του πρώτου μέρους που άλλαξε τις ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο, ήταν η αποβολή του Γεωργιάδη στις καθυστερήσεις. Ο αμυντικός της Βέροιας έκανε το λάθος και άπλωσε το χέρι στο πρόσωπο του Μαρσελίνιο, ίσα που τον ακούμπησε, ο παίκτης της Ξάνθης προσποιήθηκε ότι χτυπήθηκε άσχημα και κέρδισε την αποβολή του αντιπάλου του.

Στο δεύτερο μέρος, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα της Βέροιας, το ματς ήταν ισορροπημένο. Στο 53’ ο Μαρτσιλίνιο έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Από εκεί και μετά το ματς συνεχίστηκε χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες και έμεινε στο 0-0.

Διαιτητή: Ιωαννίδης (Κωστάρας, Χαρίσης)

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Σνάουτσνερ, Καλί, Καλογέρης, Καφές (59’ Ζε Βιτόρ), Ολαϊτάν, Κόστλι (46’ Αμαραντίδης), Μπαργκάν, Ιωάννου (70’ Καλτσάς).

ΞΑΝΘΗ: Λοντίγκιν, Καζούμπα, Βάλλας, Γούτας, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας (65’ Ονουάτσι), Μαρίν, Βασιλακάκης, Ντάνι, Μαρσελίνιο (77’ Πλατέλας), Μαρκόφσκι.

Πηγή: inspor.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο