Βέροια: Συνελήφθησαν 9 άτομα για "φρουτάκια" σε ίντερνετ καφέ


Επτά πελάτες και δύο υπεύθυνοι καταστήματος υπηρεσιών διαδικτύου (ίντερνετ καφέ) στη Βέροια συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης (20/12/2012), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας,  για παράνομο «τζόγο».

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας Έλληνας 43 ετών, ιδιοκτήτης του καταστήματος, μία 27χρονη από την Αλβανία, ως προσωρινά υπεύθυνη του προαναφερόμενου καταστήματος και επτά Έλληνες 33 έως 73 ετών, που ήταν πελάτες.    


Η 27χρονη εντοπίστηκε να έχει επιτρέψει, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, στους επτά συλληφθέντες παίκτες τη συμμετοχή στο τυχερό και απαγορευμένο ηλεκτρονικό παίγνιο «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ», ενώ ο 47χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος πήγε στο κατάστημα κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου και συνελήφθη και αυτός.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 273,50 Ευρώ, προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας Ημαθίας, ενώ οι εννέα συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο