Πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις ανωτέρου βαθμού για τους αθλητές του "ΗΜΑΘΙΩΝ"


Την Πέμπτη 20-12-2012 και ώρα 19:30 στην Αίθουσα ΄΄ΣΤΑΤΕΙΡΑ΄΄ του Κλειστού Γυμναστήριου ΄΄Φιλίππειον΄΄ Βέροιας πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις ανωτέρου βαθμού-ζώνης στο Σύστημα Αυτοάμυνας OKINAWA TAI KARATE DO για τους αθλητές του Α.Σ.Β ΄΄ΗΜΑΘΙΩΝ΄΄ (Παγκράτιο Άθλημα – Okinawa – Judo). Οι αθλητές του συλλόγου μας προπονούνται σε τρία διαφορετικά αθλήματα και έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε τρία πανελληνία και παγκόσμια πρωταθλήματα αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες για επιτυχίες και τη μοριοδότηση για εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.



Οι εξετάσεις ξεκίνησαν με ένα μικρό καλωσόρισμα από τον προπονητή – παιδοτρίβη του συλλόγου μας κ. Βασίλειο Παπαδόπουλο ο οποίος έκανε αναφορά στις πρόσφατες επιτυχίες των αθλητών μας που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος όπου κατάφεραν να κατακτήσουν μεγάλες διακρίσεις και αναλυτικά είναι ο Ηλίας Κορομπίλης στην ΤΡΙΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΣΗ, ο Δημήτριος Χατζηδημητρίου στην ΤΡΙΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΣΗ και ο Ευθύμιος Τρίγκας στην ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΣΗ βάζοντας τον σύλλογό μας για άλλη μια φορά στις λίστες των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ.

Επίσης αναφορά έγινε και στους πρόσφατους ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΕΣ του συλλόγου μας Ηρώ Βλαχομήτρου και Βασίλειο Λαδόπουλο που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα-Κύπελλο Ελλάδος στα συστήματα αυτοάμυνας Okinawa tai Karate do και κατέκτησαν και οι δυο την πρώτη θέση φέρνοντας στο σύλλογο μας ακόμη δυο ΧΡΥΣΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Στην συνέχεια έγιναν οι εξετάσεις των αθλητών, οι οποίοι εξετάστηκαν στις τεχνικές τους γνώσεις και στα συστήματα αυτοάμυνας από τους καταξιωμένους του χώρου εξεταστές κ. Γιώργο Καισαρίδη από τη Νάουσα και τον κ. Θωμά Χατζή από την Έδεσσα που διαπίστωσαν πέραν της άριστης εκπαιδευτικής κατάρτισης και το εξαίρετο ήθος των αθλητών μας. Την εκδήλωση αγκάλιασαν οι γονείς, το Δ.Σ του συλλόγου μας αλλά και πολλοί φίλοι του αθλήματος οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των αθλητών.

Στο τέλος απονεμήθηκαν τα διπλώματα και οι ζώνες στους αθλητές που συμμετείχαν και πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις.

Αναλυτικά έχουμε τους:

ΡΑΜΑ ΑΝΕΣΤΗΣ
ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΜΟΥΣΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΚΟΤΣΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΛΙΑΝΗ
ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΖΙΩΓΑ ΜΑΤΙΝΑ
ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΠΑΣΠΑΛΗ ΦΩΤΙΝΗ
ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΟΣ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΖΩΝΗ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΖΩΝΗ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΖΩΝΗ
ΚΟΤΣΟΓΙΑΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΤΖΙΟΥΡΤΖΙΑΣ ΘΩΜΑΣ
ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΜΠΛΕ ΖΩΝΗ 
ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΝΕΦΕΛΗ
ΜΠΛΕ ΖΩΝΗ 
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΠΛΕ ΖΩΝΗ 
ΠΕΛΕΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΠΛΕ ΖΩΝΗ 
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΦΕ ΖΩΝΗ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΚΑΦΕ ΖΩΝΗ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΚΑΦΕ ΖΩΝΗ
ΜΠΕΣΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΦΕ ΖΩΝΗ
ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΥ ΗΡΩ
ΚΑΦΕ ΖΩΝΗ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΚΑΦΕ ΖΩΝΗ

Το Δ.Σ του συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές μας για τις εντός και έκτος γηπέδου επιτυχίες τους καθώς και τους γονείς αυτών που παρόλο την δύσκολη περίοδο που διανύουμε βρίσκονται δίπλα στα παιδιά και στον αθλητισμό…

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ – ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο