Συνεδριάζει τη Δευτέρα 11/2 το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

ds verias 28-2-2012 (1)Συνεδριάζει τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2012 το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, στις 18:00 στο Δημαρχείο της Βέροιας, με 34 θέματα στην ημερήσια διάταξη:

ΘΕΜΑ 1ο : Επί αιτήματος ομάδας πολιτών για το έργο «Ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης αστικού τοπίου στη Βέροια».

ΘΕΜΑ 2ο : Έγκριση ή μη των υπ’ αριθ. 11 και 12/2013 αποφάσεων Δ.Σ του Ν.Π. με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας», επί του προϋπολογισμού και του ετησίου προγράμματος δράσης έτους 2013.

ΘΕΜΑ 3ο : Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 1/2013 απόφασης Δ.Σ της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας», επί του προϋπολογισμού της, έτους 2013.

ΘΕΜΑ 4ο : Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 29/2012 απόφασης Δ.Σ της Κ.Ε. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δ. Βέροιας, επί του προϋπολογισμού έτους 2013.

ΘΕΜΑ 5ο : Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 5/2013 αποφάσεων Δ.Σ. του Δημοτικού Ιδρύματος «Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός «Θεανώ Ζωγιοπούλου», επί του προϋπολογισμού και του ετησίου προγράμματος δράσης έτους 2013.

ΘΕΜΑ 6ο : Ορισμός μελών και συγκρότηση επιτροπών Δημοτικού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 7ο : Συγκρότηση Επιτροπών Παραλαβής Προμηθειών.

ΘΕΜΑ 8ο : Συγκρότηση Επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής της προμήθειας «Καινοτόμο σύστημα εξοικονόμησης καυσίμων με εφαρμογή στα δημοτικά οχήματα και στα δημοτικά κτίρια του Δ.Βέροιας και σύστημα βελτιστοποίησης της αποκομιδής των απορριμμάτων».

ΘΕΜΑ 9ο : Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (ύστερα από κλήρωση) με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Παραλαβής Υπηρεσιών του Π.Δ. 28/80.

ΘΕΜΑ 10ο : Ορισμός μελών επιτροπής προσδιορισμού Αξίας Ακινήτων του Π.Δ. 5/86 για το Δ.Βέροιας και την περιφέρειά του.

ΘΕΜΑ 11ο : Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου (ύστερα από κλήρωση) με τον αναπληρωτή του για την επιτροπή παραλαβής έργων πάνω από 5.869,41€.

ΘΕΜΑ 12ο : Ορισμός δύο ελεγκτών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο (ΚΕΔΗΠΕΘΕ)» Δ. Βέροιας.

ΘΕΜΑ 13ο : Ορισμός δύο ελεγκτών για τον τακτικό διαχειριστικό έλεγχο της Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ)» Δ. Βέροιας.

ΘΕΜΑ 14ο : Αντικατάσταση εκπροσώπου της λυθείσας Δημοτικής Α.Ε. ΑΝ.Α.Ε. στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης της Π.Σ., για την υλοποίηση του προγράμματος με τίτλο «Σχεδιασμός-Ανάπτυξη και Υλοποίηση εφαρμογών γεωπληροφορικής, ΓΣΠ, χαρτογραφίας και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας στο Δ.Βέροιας».

ΘΕΜΑ 15ο : Έγκριση ή μη χορήγησης αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου τύπου Β΄.

ΘΕΜΑ 16ο : Έγκριση ή μη σύναψης σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της εταιρίας «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.» για την εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.)

ΘΕΜΑ 17ο : Έγκριση ή μη ανάκλησης της υπ’ αριθ. 63/2009 απόφασης του Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 18ο : Έγκριση ή μη κατ’ αρχήν ανταλλαγής τμημάτων αγροτεμαχίων με δημοτικές εκτάσεις.

ΘΕΜΑ 19ο : Επί αιτήματος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Ν.Ημαθίας για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης διαφημιστικού χώρου για την προβολή δραστηριοτήτων του.

ΘΕΜΑ 20ο : Επί αιτήματος του Συλλόγου Κρητικών Ν.Ημαθίας για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης διαφημιστικού χώρου για την προβολή δραστηριοτήτων του.

ΘΕΜΑ 21ο : Επί αιτήματος του Φιλανθρωπικού Μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ν.Ημαθίας για παραχώρηση της χρήσης της Πλατείας Δημαρχείου και της Πλατείας Ελιάς.

ΘΕΜΑ 22ο : Επί αιτήματος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων για παραχώρηση της χρήσης της Πλατείας Δημαρχείου και της αίθουσας συνεδριάσεων του Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 23ο : Έγκριση ή μη παραχώρησης της χρήσης δημοτικής έκτασης για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ».

ΘΕΜΑ 24ο : Αποδοχή ή μη προτεινόμενων συμβιβασμών μεταξύ Δήμου και φορολογουμένων πολιτών.

ΘΕΜΑ 25ο : Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών της Ελένης Γκούντρα από χρηματικούς καταλόγους παρελθόντων ετών.

ΘΕΜΑ 26ο : Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών της Μαρίας Παναγιωτοπούλου από χρηματικούς καταλόγους παρελθόντων ετών.

ΘΕΜΑ 27ο : Έγκριση ή μη διαγραφής ανείσπρακτων βεβαιωθέντων προστίμων σύμφωνα με το Ν.4014/11

ΘΕΜΑ 28ο : Έγκριση ή μη διαγραφής ανείσπρακτων βεβαιωθέντων προστίμων σύμφωνα με το Ν.4014/11

ΘΕΜΑ 29ο : Έγκριση ή μη διαγραφής ανείσπρακτων βεβαιωθέντων προστίμων σύμφωνα με το Ν.4014/11

ΘΕΜΑ 30ο : Έγκριση ή μη διαγραφής ανείσπρακτων βεβαιωθέντων προστίμων σύμφωνα με το Ν.4014/11

ΘΕΜΑ 31ο : Έγκριση ή μη διαγραφής ανείσπρακτων βεβαιωθέντων προστίμων σύμφωνα με το Ν.4014/11

ΘΕΜΑ 32ο : Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Ασφαλτόστρωση τμήματος οδού Πλουτάρχου»

ΘΕΜΑ 33ο : Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ολοκλήρωση εργασιών εισόδου από οδό Πιερίων συμβολής Μανδηλαρά έως συμβολή οδού Κουντουριώτη».

ΘΕΜΑ 34ο : Έγκριση ή μη τροποποίησης της 107/2011 απόφασης του Δ.Σ. για ορισμό μελών Δ.Σ. του Ν.Π. με διακριτικό τίτλο ΚΑΠΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο