Ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Έρωτας στην εφηβεία" στη Δημόσια ΒιβλιοθήκηΒέροιας

erotas
Ανοιχτή συζήτηση για το κοινό και βιωματικές ομάδες (με προεγγραφή) με θέμα "Έρωτας στην εφηβεία" θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, στις 17:00 στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας, για εφήβους και γονείς.

Στη συζήτηση θα παρεβρεθεί ο Ψυχοπαιδαγωγός και Κλινικός Ψυχολόγος Κώστας Μπακιρζτής και η Κατερίνα Κωνσταντίνου Εξελικτική - Σχολική Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια NDI "γίγνεσθαι" Κέντρο Στήριξης Οικογένειας & Παιδιού.

Κώστας Μπακιρτζής: Ο Κώστας Μπακιρτζής, είναι κλινικός κοινωνικός ψυχολόγος – ψυχοπαιδαγωγός. Αναπληρωτής καθηγητής στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, του Α.Π.Θ., διδάσκει μαθήματα σχετικά με την ανθρώπινη επικοινωνία, τη βιωματική παιδαγωγική, τη δυναμική και την εμψύχωση των ομάδων. Εκπαιδεύει εμψυχωτές ομάδων και ψυχοθεραπευτές, όπως και εμψυχώνει ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και εργαστήρια εκπαίδευσης και επιμόρφωσης εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων. Το διδακτικό, κλινικό και ερευνητικό του έργο έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην εδραίωση του κινήματος της βιωματικής εκπαίδευσης και της ομαδικής ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα.

Κατερίνα Κωνσταντίνου: Σχολική ψυχολόγος Α.Π.Θ., Ψυχοθεραπεύτρια N.D.I., Εμψυχώτρια ομάδων. Η Κατερίνα Κωνσταντίνου αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Σχολική και Εξελικτική Ψυχολογία, Α.Π.Θ. Έχει μετεκπαιδευτεί στην ομαδική ψυχοθεραπεία, με τη μη κατευθυντική παρεμβατική μέθοδο (NDI). Έχει συμμετάσχει σε πολλά πανελλαδικά και διεθνή συνέδρια και έχει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και συγγράμματα, σχετικές με τη σχολική βία και τον εκφοβισμό, με την ενδοοικογενειακή βία και με τις επιπτώσεις του διαζυγίου στα παιδιά. Έχει εμπειρία στη διάγνωση και αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών και στην παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες. Έχει εμψυχώσει ομάδες παιδιών με και χωρίς ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στην Ε.Λ.Ε.Π.Α.Α.Π Θεσσαλονίκης, στα Ειδικά Δημοτικά Σχολεία της Έδεσσας και της Αριδαίας, καθώς και ομάδες προσωπικής ανάπτυξης εφήβων και ενηλίκων στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο