Βέροια: 37χρονη έβαζε... χέρι σε καλώδια από κολώνες φωτισμού

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (22.06.2013), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μία 37χρονη, για κλοπή καλωδίων από κολώνες φωτισμού στην πόλη της Βέροιας.

Για την ίδια περίπτωση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου, ως συνεργός της 37χρονης, που δεν συνελήφθη κι αναζητείται.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι, πρωινές ώρες του Σαββάτου (22.06.2013) στη Βέροια, αφαιρούσαν καλώδια από κολώνες φωτισμού του Δήμου Βέροιας, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Κατόπιν αστυνομικών ερευνών εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μέσα στην πόλη της Βέροιας, ενώ σε παρακείμενη νεοαναγειρόμενη οικοδομή εντοπίστηκε η 37χρονη, η οποία και συνελήφθη.

Σε αστυνομική έρευνα του οχήματος, βρέθηκαν και επίσης κατασχέθηκαν:

  •   120 μέτρα καλώδια χαλκού,
  •   1 μεταλλικός κόφτης,
  •   1 ψαλίδι
  •   1 λίμα 30 εκατοστών,
  •   1 μαχαίρι 20 εκατοστών και πλήθος εργαλείων.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε, τα κατασχεθέντα καλώδια αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του Δήμου Βέροιας, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας και η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο