Τρία άτομα συνελήφθησαν σε διαφορετικά περιστατικά στον Δήμο Αλεξάνδρειας

Πλούσια δραστηριότητα είχαν την Τετάρτη (19/6) οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, καθώς συνέλαβαν τρία άτομα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και συγκεκριμένα για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης. 

Δείτε τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας για τα δύο περιστατικά:


Συνελήφθησαν δύο ατόμων στην Αλεξάνδρεια 
Συνελήφθησαν χθες (19.06.2013) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, δύο ημεδαποί 39 και 55 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στην Αλεξάνδρεια, σε αστυνομικό έλεγχο των προαναφερόμενων βρέθηκε στην κατοχή του 39χρονου και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία είχαν προμηθευτεί από κοινού.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Συνελήφθη 17χρονος στην Αγκαθιά Ημαθίας
Συνελήφθη χθες (19.06.2013) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός 17 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στην Αλεξάνδρεια, σε αστυνομικό έλεγχο του προαναφερόμενου που κινούταν πεζός βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η κατασχεθείσα ποσότητα κάνναβης είμαι υπόλοιπο ποσότητας κάνναβης που είχε προμηθευτεί ο 17χρονος από έναν 19χρονο έναντι χρηματικού ποσού.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο