Βέροια: Νέο περιστατικό κλοπής χρυσαφικών και εκποίησής τους σε ενεχυροδανειστήριο

- 11χρονος μεταξύ των δραστών σε κλοπή κοσμημάτων ηλικιωμένης ...

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε οικία που έλαβε χώρα την Πέμπτη 6/6/2013, στην πόλη της Βέροιας. Ως δράστες της κλοπής ταυτοποιήθηκαν   δύο Έλληνες 22 και 11 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. 

Στην ίδια δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ένας Αλβανός 31 ετών, ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίου και μία 35χρονη Ελληνίδα, υπάλληλος του ενεχυροδανειστηρίου, κατηγορούμενοι για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 6/6/2013 στη Βέροια, οι προαναφερόμενοι δράστες, εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη απουσία της 74χρονης από την οικία της, αφαίρεσαν δύο χρυσά δαχτυλίδια συνολικής αξίας 600 ευρώ περίπου.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία δεν βρέθηκαν, οι δύο νεαροί τα εκποίησαν στο ενεχυροδανειστήριο του 31χρονου Αλβανού, όπου εργαζόταν και η 35χρονη, ενώ σε αστυνομικό έλεγχο του ενεχυροδανειστηρίου διαπιστώθηκε η μη ορθή τήρηση των προβλεπόμενων βιβλίων.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τεσσάρων, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο