Δωρεάν εμβόλια σε άπορες - ανασφάλιστες οικογένειες από το Δημοτικό Ιατρείο Βέροιας

Δωρεάν εμβολιασμός για τα παιδιά των άπορων και ανασφάλιστων οικογενειών του Δήμου Βέροιας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 στο Δημοτικό Ιατρείο Βέροιας, με βάση το αντίστοιχο  πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Τμήμα Φαρμάκων της Π.Ε. Ημαθίας) και την παράλληλη στήριξη της Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Η καταγραφή των παιδιών που εμβολιάστηκαν είχε ξεκινήσει στο Δημοτικό Ιατρείο, με τη  Δωρεάν Εκστρατεία Παιδικού Εμβολιασμού από το Σεπτέμβριο του 2012.

Τα παιδιά που εμβολιάστηκαν στις 17-6-13 ήταν 29, ενώ διατέθηκαν συνολικά 44 εμβόλια από τη Μ.Κ.Ο. "Αποστολή Άνθρωπος" και από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 

Από το Δημοτικό Ιατρείο, αναφορικά με το θέμα, τονίζεται:

"Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία, τα μέλη της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή Άνθρωπος», την κ. Υπατία Δούση-Αναγνωστοπούλου αναπληρώτρια καθηγήτρια ιατρικής σχολής ΕΚΠΑ, υπεύθυνη του προγράμματος «Εμβολιά-ζουμε παιδιά ανασφάλιστα όχι απροστά-τευτα», την κ. Ιλιάνα Παπαδοπούλου εθελόντρια παιδίατρο της οργάνωσης, την κ. Βίκη Κουτσογιάννοπούλου και την κ Χριστίνα Καϊάφα, του διοικητικού τμήματος, την κ. Σταυρούλα Παπαχατζή εθελόντρια παιδίατρο του Δημοτικού Ιατρείου, την κ. Στάμου Αθανασία ειδικευόμενη παιδίατρο του Γενικού  Νοσοκομείου  Βέροιας, την κ. Ιωάννα Λιάτσιου εθελόντρια νοσηλεύτρια, Πρόεδρο της Τοπικής Ενότητας Αγίου Γεωργίου και την κ. Άσπα Μπέτσια της Π.Ε. Ημαθίας, Τμήμα Φαρμάκων. 
Η όλη ενέργεια είχε τη στήριξη του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΑΠΑ» του Δήμου Βέροιας κ. Παύλου Παυλίδη και της Δημάρχου Βέροιας κας Χαρίκλειας Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, διά του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού κ. Νίκου Μαυροκεφαλίδη, οι οποίοι παραβρέθηκαν στη δράση και ευχαρίστησαν τα άτομα που ενεπλάκησαν ενώ εξέφρασαν την επιθυμία για τη συνέχιση του προγράμματος".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο