Βέροια: Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές σε σπίτι και επαγγελματικούς χώρους

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας τρεις περιπτώσεις κλοπών σε διάφορους χώρους και κλοπές τροχοφόρων, οι οποίες διαπράχθηκαν την 27/28.05.2013 στην πόλη της Βέροιας.

Ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών των κλοπών ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και κλοπές τροχοφόρων, ενώ για την ίδια περίπτωση σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος σε βάρος ενός ημεδαπού 59 ετών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του αφαίρεσαν από μία οικία, ένα εργαστήριο και έναν επαγγελματικό χώρο που βρίσκονται στο ίδιο συγκρότημα αποθηκευτικών χώρων, διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο και ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο συνολικής αξίας (8.000) Ευρώ.

Ειδικότερα, από το απόγευμα της 27.05.2013 έως το πρωί της 28.05.2013:

  • από την οικία ενός 54χρονου ημεδαπού αφαιρέθηκαν διάφορες ηλεκτρικές συσκευές και εργαλεία, καθώς και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο συνολικής αξίας (3.000) Ευρώ,
  • από το εργαστήριο ενός 44χρονου ημεδαπού αφαιρέθηκαν διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας (4.000) Ευρώ,
  • από τον επαγγελματικό χώρο ενός 58χρονου ημεδαπού, αφαιρέθηκε ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο αξίας (1.000) Ευρώ, του οποίου οι δύο κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας και η άδεια κυκλοφορίας είχαν κατατεθεί στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, εντοπίστηκε το προαναφερόμενο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο επιμελώς κρυμμένο και με αλλαγμένο το χρώμα, σε στάβλο του 59χρονου σε χωριό της Ημαθίας, στον οποίο εργαζόταν ο 34χρονος δράστης.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερομένων, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο