Η ΔΙΟΝ Τηλεόραση παρουσίασε το ανανεωμένο της πρόγραμμά

 Το νέο, ανανεωμένο πρόγραμμά της, μετά την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή, παρουσίασε το περασμένο Σάββατο (15/6/2013) η "ΔΙΟΝ Τηλεόραση Κ. Μακεδονίας", στο ξενοδοχείο PORTO PALACE, στη Θεσσαλονίκη. Στο νέο πρόγραμμα της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται εκπομπές του ομίλου "GR" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, συμμετέχει και το InVeria.gr, το οποίο έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο διευθυντής ειδήσεων της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού (καθημερινά, 9 μ.μ. - 10 μ.μ.) Χρήστος Χατζημίσης (2η φωτογραφία).

Πριν την αναλυτική παρουσίαση του κοινού προγράμματος της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης και του "GR", τον λόγο έλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης Πλάτων Τασχουνίδης (3η φωτογραφία), ο γνωστός δημοσιογράφος και ιδρυτής του ομίλου "GR" Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (1η φωτογραφία) και η δημοσιογράφος Κιμ Κίλιαν.

Ακολούθως, ο διευθυντής ειδήσεων της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης Χρήστος Χατζημίσης παρουσίασε την "ταυτότητα" του σταθμού, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τονίζοντας την μεθοδολογία που ακολουθείται, μέσω ρεπορτάζ και ζωντανών συνδέσεων με όλους τους νομούς της Κ. Μακεδονίας. Μάλιστα, ο κ. Χατζημίσης αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στο InVeria.gr (χαιρετίζοντας την παρουσία στην εκδήλωση του δημοσιογράφου Νίκου Βουδούρη), το οποίο μεταφέρει τον παλμό της Ημαθίας στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Έπειτα, παρουσιάστηκε βίντεο με όλες τις προβαλλόμενες εκπομπές από τη συχνότητα της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης, οι οποίες - μετά την εδραίωση του ψηφιακού σήματος στην πλειοψηφία των περιοχών της Κεντρικής Μακεδονίας - προβάλλεται στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής.

Στην παρουσίαση του προγράμματος της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου, η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο βουλευτής Πιερίας Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο πρώην Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης κ.α.


Οι εκπομπές, λοιπόν, του νέου προγράμματος της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης είναι οι εξής:

- Πανελλήνιο Δελτίο Ειδήσεων, με τον Γιώργο Καραμέρο (Δευτ. - Παρ. 19:30 - 21:00)

- Τα Νέα της Περιφέρειας, με τον Χρήστο Χατζημίση (Δευτ. - Παρ. 21:00 - 22:00)

- Τα Νέα της Περιφέρειας, με τον Βαγγέλη Αγγέλη (Κάθε βράδυ 1:00 - 1:30, Σαβ. - Κυρ. 21:00

- Flash News, Δευτ. - Παρ. 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00

- Agronews, καθημερινά στα Νέα της Περιφέρειας

- Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού, καθημερινά στα Νέα της Περιφέρειας

- Ευ Ζην, με τον Ευγένιο Ολύμπιο (Δευτ. - Παρ. 14:30 - 16:00)

- Magazino Live, με την Κιμ Κίλιαν (Δευτ. - Παρ. 17:00 - 18:30)

- Κίτρινος τύπος, με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο (Δευτέρα 23:00 - 01:00)

- Αθέατος Κόσμος, με τον Κώστα Χαρδαβέλα (Τετάρτη 22:30 - 01:00)

- Ζούγκλα, με τον Μάκη Τριανανταφυλλόπουλο (Πέμπτη 23:00 - 01:00)

- Κοντά στους αγρότες, με τον Γιάννη Τσιμπονίδη (Σάββατο 19:30 - 20:30, ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Κυριακή  12:00, Τρίτη 16:00) 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο