Σε πλήρη λειτουργία οι αναμεταδότες ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος στο Σέλι

Ολοκληρώθηκε η συντήρηση και αναβάθμιση των τηλεοπτικών αναμεταδοτών που εγκατέστησε ο Δήμος Βέροιας στο Σέλι.

ΚΕΡΑΙΕΣ 1Κατόπιν εθελοντικής προσφοράς υπηρεσιών και άνευ αποδοχών από τον κ. Σανακίδη Δημήτριο ολοκληρώθηκε η συντήρηση και αναβάθμιση των τηλεοπτικών αναμεταδοτών που εγκατέστησε ο Δήμος Βέροιας στο Σέλι και πλέον οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Σελίου έχουν την δυνατότητα λήψης εξαιρετικά ποιοτικού ψηφιακού σήματος, στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Λόγω της εκπομπής ψηφιακού σήματος είναι απαραίτητο οι κάτοικοι είτε να διαθέτουν νέου τύπου τηλεοράσεις με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή είτε να προμηθευτούν έναν αποκωδικοποιητή, ώστε να έχουν τη δυνατότητα λήψης του ψηφιακού σήματος που εκπέμπουν πλέον τα τηλεοπτικά κανάλια.

Μερικές χρήσιμες συμβουλές προς τους τηλεθεατές του Σελίου που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα λήψης του ψηφιακού σήματος είναι:

• Να ελέγξουν πως η κεραία τους είναι στραμμένη κατάλληλα. Αν δεν είναι σωστά στραμμένη ενδέχεται να δημιουργούνται «σπασίματα» στην εικόνα τους.

• Να ελέγξουν τις εγκαταστάσεις τους. Αρκετές εγκαταστάσεις είναι πολύ «βαριές» στην κεραία (π.χ. λόγω ενισχυτών) γεγονός που επηρεάζει τη λήψη σήματος.

• Να ελέγξουν την καλωδίωσή τους. Παλιές καλωδιώσεις ενδέχεται να διακόπτονται σε κάποια σημεία δημιουργώντας προβλήματα λήψης.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο