Ο βουλευτής ΚΚΕ Θ. Κωνσταντινίδης στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Με το Δ.Σ. και τον νομικό σύμβουλο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας Λάζαρο Κουμπουλίδη συναντήθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 13 Ιουνίου ο βουλευτής Θεσσαλονίκης  του ΚΚΕ Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, με τη συνοδεία των συνεργατών του και της Δημοτικής Συμβούλου Βέροιας Ιωάννας Σοφρώνοφ.

Κατά τη συνάντηση έγινε μια γενική αναφορά από πλευράς της Ε.Λ.Β. στο Ποντιακό ζήτημα και στη συνέχεια έγινε μία σύντομη αλλά ουσιαστική συζήτηση επί του κειμένου της ερώτησης που κατέθεσε ο κ. Κωνσταντινίδης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο την 11/06/2013 σχετικά με το καθεστώς Διοίκησης του Ιδρύματος Παναγία. Σουμελά. 

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που κοινοποίησε στα ΜΜΕ η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας (νωρίτερα το κοινοποίησε και ο Λ. Κουμπουλίδης), "ο κ. Κωνσταντινίδης ενημερώθηκε για τις μέχρι τώρα ενέργειες της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας και για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ τονίστηκε για άλλη μια φορά η σημαντικότητα της αλλαγής του τρόπου λειτουργίας του Ιδρύματος, όπως έχει τονίσει ομόφωνα η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και επίσης έχει γνωμοδοτήσει η Ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους".

Τέλος, ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης ξεναγήθηκε στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της Ε.Λ.Β., ενώ πριν την αναχώρησή του τόνισαν αμφότερες οι πλευρές τη διάθεση τους για περαιτέρω συνεργασία επί των κρίσιμων θεμάτων του Ποντιακού Ελληνισμού και της υπόθεσης του Ιδρύματος της Παναγίας Σουμελά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο