Τεράστια επιτυχία Τσαβδαρίδη - Θα τον κάνει και Υπουργό ο Σαμαράς;*

Αυτό και αν είναι πολιτική, αλλά και δημοσιογραφική επιτυχία! Ο βουλευτής μας, ο δικός μας άνθρωπος, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης κέρδισε τα εύσημα! Όλο το πανελλήνιο μιλά για αυτόν, βοούν τα τοπικά ΜΜΕ, παραμιλά ο κόσμος με το απίστευτο κατόρθωμα!

Ποιο είναι αυτό;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα parapolitika.gr, σχόλιο που αναμετέδωσαν πολλά τοπικά site και blog της Ημαθίας, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης μιλώντας για το πολυνομοσχέδιο της Κυβέρνησης, δεν είπε πολλά και ήταν εντός του χρόνου του.

Πλέον, μετά από αυτή την είδηση, πληροφορίες αναφέρουν ότι στα επιτελεία των τριών δήμων της Ημαθίας σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κατασκευάσουν στις εισόδους των πόλεων ανδριάντα του μεγάλου ανδρός, ενώ ήδη έχει συνταχθεί, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, εισηγητικό για την ονομασία του οδικού άξονα που συνδέει τη Βέροια με τη Νάουσα σε "οδό Ημαθιάρχη Τσαβδαρίδη".

Βέβαια, υπάρχουν και οι πιο προσγειωμένοι, που προτείνουν το όνομα "οδός Λ. Τσαβδαρίδη", αλλά και πιο... ρομαντικοί που προτείνουν "Οδός Λαζάρου, του δικού μας ανθρώπου που κατάφερε και κράτησε πιστά τον χρόνο του".

Τέλος, επειδή το θέμα φαίνεται να παίρνει πανελλήνιες διαστάσεις, υπάρχουν - ανεπιβεβαίωτες ακόμη - πληροφορίες που αναφέρουν πως ο Αντώνης Σαμαράς (ναι, ο κύριος με το... κεφάλι του) σκέφτεται σοβαρά να ιδρύσει νέο υπουργείο, για να θέσει επικεφαλής τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη, μετά την μοναδική του επιτυχία. Το όνομα του Υπουργείου, σύμφωνα με τις πρώτες σκέψεις, ίσως είναι "Υπουργείο Τήρησης Χρόνου" ή "Υπουργείο Συνοπτικότητας" ή "Υπουργείο Λάζαρου, του ανθρώπου που λέει λίγα, αλλά εννοεί πολλά".

Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο κ. Τσαβδαρίδης θα τιμηθεί από την Βασίλισσα της Μ. Βρετανίας με το μετάλλιο του "Χρυσού Ρολογιού", κρίνονται ως ανακριβείς.

Τέλος, υπάρχουν φήμες ότι για να γιορταστεί αυτή η μοναδική επιτυχία, στήνεται δικούβερτο (το... τρικούβερτο έπαψε με την αποχώρηση της ΔΗΜ.ΑΡ. από την τρικομματική κυβέρνηση) πάρτι με κεντρικό πρόσωπο την διάσημη τραγουδίστρια και φίλη του νέου επιφανούς πολιτικού, Έλλη Κοκκίνου...

(*χιουμοριστικό κείμενο, χωρίς πραγματικές πληροφορίες. Ωστόσο, είναι αληθής πληροφορία η ύπαρξη σχολίων σχετικά με την συνέπεια στον χρόνο του βουλευτή Λάζαρου Τσαβδαρίδη)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο