Νίκη της Βέροιας επί της εθνικής Βενεζουέλας!

Οι VERIA WARRIORS έφτασαν τις δύο νίκες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MAXIBASKETBALL, κερδίζοντας με  68-66 την εθνική ομάδα της  Βενεζουέλας. Η  αναμέτρηση ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα μας, δεν υπήρχε καθόλου ρυθμός και συγκέντρωση των παικτών. 

Όλα άλλαξαν ευτυχώς γρήγορα, με αποτέλεσμα να  ισορροπήσει το παιχνίδι και να μπορέσουν οι  WARRIORS να επιβάλλουν το  ρυθμό τους και  να  επικρατήσουν των αντιπάλων τους στο τέλος με 68-66. Το δεύτερο ημίχρονο παρουσίασε ένα  σκληρό πρόσωπο των αντιπάλων, με σχεδόν αντιαθλητική μπασκετική συμπεριφορά. 

Είχαμε δυστυχώς και τραυματισμό του Γεωργόπουλου, ευτυχώς όχι πολύ σοβαρό. Οι συμπαίκτες του αφιέρωσαν τη νίκη και του εύχονται ολόψυχα καλή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. 

Καλύτερος ήταν και πάλι ο Τσακίρης με 27 πόντους  (1 τρ) και μαζί του οι Εμμανουηλίδης και Τυριακίδης με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα. Άξιοι συμπαραστάτες ήταν σήμερα και οι "ηλικιωμένοι" της ομάδας Αχτσής, Μπογδαμπείδης και ο captain Καραθανάσης. 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 17-26, 42-41, 53-55 68-66 (τελικό)
Τούσας (προπ.) Κασάπης 7, Αχτσής, Εμμανουηλίδης 15, Τσακίρης 27,  Γεωργόπουλος 1, Τυριακίδης  13, Καραθανάσης (αρχ), Μπογδαμπείδης 5, Ιωαννίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο