ΑΝ.ΕΛ. Ημαθίας: Με ακροδεξιές επιλογές ρίχνουν μαύρο σε χιλιάδες εργαζόμενους

Ανακοίνωση των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Ημαθίας για τις απολύσεις - διαθεσιμότητα σε δημοτικούς υπαλλήλους, εκπαιδευτικούς κ.α.:

Η ευημερία των αριθμών έχει μεγαλύτερη αξία από την ευημερία των ανθρώπων. Αυτή είναι η υπέρτατη αξία του υποταγμένου Πρωθυπουργού και της επικίνδυνης για την ελληνική κοινωνία Νέας Δημοκρατίας. 

Για άλλη μια φορά με φασίζουσα νοοτροπία και ακροδεξιές επιλογές ρίχνουν και πάλι μαύρο, αυτή τη φορά σε χιλιάδες εργαζόμενους συμπολίτες μας, που πλέον θα οδηγηθούν και αυτοί στον Καιάδα της ανεργίας μαζί με τις τόσες χιλιάδες ανέργων του ιδιωτικού τομέα που οι νεοφιλελεύθερες οικονομικές πολιτικές τους δημιούργησαν. 
Δυστυχώς η αθλιότητα τους δεν έχει όριο. Η ισοπέδωση της ελληνικής κοινωνίας θα συνεχιστεί, όσο παραμένουν στην Κυβέρνηση οι προδότες υπηρέτες των ξένων δανειστών.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε στο πλευρό των απολυθέντων (περί απόλυσης πρόκειται, ξεχάστε τα παραμύθια της διαθεσιμότητας) Δημοτικών Υπαλλήλων, Καθηγητών κ.ο.κ., και με στεντόρεια φωνή ξεκαθαρίζουμε ότι θα αγωνιστούμε στο πλευρό τους νιώθοντας υπερήφανοι και για τη στάση του Βουλευτή μας κ. Γιοβανόπουλου που βρίσκεται εμπράκτως στο πλευρό κάθε συμπολίτη μας, αλλά και για την επιλογή του να αρνηθεί, μετά την εκλογή του ένα χρόνο πριν, τη φύλαξη του από Αστυνομικούς. 
Τη στιγμή που τα ελληνικά σχολειά θα μείνουν αφύλακτα, λόγω της απόλυσης των σχολικών φυλάκων, η κυρία και οι κύριοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας φυλάσσονται από Αστυνομικούς. Αστυνομικούς που στερούν από όλους εμάς. Από την υπηρεσία τους να διασφαλίζουν την ασφάλεια μας. Είναι επικίνδυνοι. Πρέπει να φύγουν. Στηρίξτε μαζί μας τον αγώνα των συμπολιτών μας να μη χάσουν και αυτοί τη δουλειά τους, μα πάνω απ’ όλα την αξιοπρέπεια τους.
Ελπίδα υπάρχει!!! 

Είμαστε Πολλοί 
Είμαστε Ανεξάρτητοι
Είμαστε Έλληνες

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ημαθίας
Η Επιτροπή Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ημαθίας

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/7/13, 11:28 μ.μ.

    Τί ακροδεξιές και φασίζουσες, ρε παιδιά, έλεος με την ξύλινη γλώσσα των ΚΚέδων και των ΣΥΡΙΖαίων. Οι άνθρωποι, σαν άλλοι δοσίλογοι, εκτελούν εντολές των τοκογλύφων. Αυτή είναι η πολιτική όλων των μνημονιακών κομμάτων και κυρίων των λεγομένων "φιλελευθέρων", Liberals, you know. Το να τους λες ακροδεξιούς είναι η μεγαλύτερη μπαρούφα που έχετε πει. Σοβαρευτείτε, εκτός αν είστε σαν τον Μπαρουφάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο