Βέροια: Έκλεψε από αυτοκίνητο μέχρι και κουτάκι σπίρτα!

Έναν 30χρονο συνέλαβαν το βράδυ της Τετάρτης (3/7) άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βέροιας, για κλοπή, αντίσταση και απόπειρα πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης. Τον προαναφερόμενο αρχικά έκαναν προσαγωγή οι αστυνομικοί, ως ύποπτο  για διάπραξη κλοπής σε αυτοκίνητο. 

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας εντός του Γραφείου Αξιωματικού Υπηρεσίας, αυτός αντιστάθηκε προκειμένου να αποφύγει τη σωματική έρευνα, απωθώντας τους αστυνομικούς με την χρήση σωματικής βίας.

Όπως προέκυψε κατόπιν από την αστυνομική έρευνα, ο 30χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής του οχήματος ενός 48χρονου τις απογευματινές ώρες, καθώς αφαίρεσε δύο ζευγάρια γυαλιά ηλίου, 250 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα κουτί σπίρτα και ένα κουτί τσίχλες!

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 10,7 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στον κάτοχό τους. Η προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο