Ο Τσαβδαρίδης τολμά και ας του τα... χώνουν

Πολλές φορές έχει υποστεί την σκληρή κριτική μας ο βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ωστόσο οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε πως "το λέει η καρδούλα" του και τολμά να συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές που έχουν ανοιχτές γραμμές σε τηλεθεατές και, κατά συνέπεια, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, να ακούει τα... εξ' αμάξης από τον κόσμο.

Πρόσφατο παράδειγμα η συμμετοχή του στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου "Αποκαλυπτικό Δελτίο" στο κανάλι EXTRA 3, το βράδυ της Τετάρτης 3/7/2013, όπου ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης ήρθε πολλές φορές αντιμέτωπος με την οργή του κόσμου.

Πέρα από το τι πρεσβεύει ο κάθε βουλευτής (ο κ. Τσαβδαρίδης για παράδειγμα είναι κυβερνητικός βουλευτής και κατά συνέπεια ψηφίζει και θα  ψηφίζει ό,τι φέρει το κόμμα προς ψήφιση), το να υπερασπίζεται κανείς αυτό που πιστεύει (ή αναγκάζεται να... πιστέψει) και να το δηλώνει απερίφραστα, είναι προτιμότερο από το να ψηφίζει, αλλά να "στρουθοκαμηλίζει" και να αποφεύγει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις.

Τώρα, σχετικά με το τι είπε και πως το είπε στην εκπομπή, αλλά και για το όλο "κόνσεπτ" της εκπομπής, δεν θα αναφερθούμε στο παρόν παραπολιτικό σχόλιο!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο