Τρεις νίκες - δυο ήττες ο απολογισμός των παλαιμάχων της Βέροιας στο Παγκόσμιο

Το Σωματείο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών ολοκλήρωσε το καλοκαιρινό του αγωνιστικό «ταξίδι» με μεγάλη επιτυχία, βγαίνοντας με τόλμη, αυτοπεποίθηση και ίσως άγνοια κινδύνου στους διεθνείς αγωνιστικούς στίβους, παίρνοντας μέρος στο 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MAXIBASKETBALL. H ομάδα μας κατέλαβε την τιμητική 9η θέση, στην κατηγορία που πήρε μέρος, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή παρουσία με τρείς νίκες και δύο ήττες. 

Το «ταξίδι» ξεκίνησε με τη συμμετοχή της ομάδας μας στην Ελληνική αποστολή κατά την τελετή έναρξης, η οποία τελέστηκε στο Nikos Gallis Arena (πάλαι ποτέ Αλεξάνδρειο Μέλαθρο) και έκλεισε με τη νίκη της επί της Ουρουγουάης.

Πρέπει να τονιστεί, ότι αντίστοιχα πρωταθλήματα (όπως το MAXIBASKETBALL) αποτελούν για τους «γηραιότερους» ενήλικες την επιτομή του ερασιτεχνικού αγωνιστικού αθλητισμού. Το μόνο το οποίο αυτοί οι αγώνες προάγουν, είναι η υγιής αγωνιστική άμιλλα, η ψυχική ανάταση και η ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ των αγωνιζομένων. Θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο παράδειγμα που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας και γενικά στο στενό και ευρύτερο κοινωνικό μας κύκλο. 

Ας αναφέρουμε τιμής ένεκεν και πάλι αλφαβητικά τους «WARRIORS» που συμμετείχαν αγόγγυστα στην προσπάθεια της ομάδας, αφιερώνοντας χρόνο και αγωνιστική ενέργεια: 1) Αχτσής Θωμάς, 2) Γεωργόπουλος Νίκος, 3) Εμμανουηλίδης Δημήτρης, 4) Ζίγρας Γιώργος, 5) Ιατρού Σάκης, 6) Ιωαννίδης Ιωάννης, 7) Καραθανάσης Αθηνόδωρος, 8) Κασάπης Κώστας, 9) Μπακαλίδης Χρήστος, 10) Μπογδαμπείδης Νίκος, 11) Ξηρός Δημήτρης, 12) Τούσας Θωμάς, 13) Τσακίρης Βασίλης, 14) Τυριακίδης Ντάνυ. 

Οι συμμετέχοντες στην ομάδα μας (VERIA WARRIORS) έχουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς τις οικογένειες και τους φίλους τους που τους υποστήριξαν και τους συντρόφευσαν στο δύσκολο αγωνιστικό τους δεκαήμερο. Θερμές ευχαριστίες αισθάνεται να εκφράσει το σωματείο στο Δήμο Βέροιας καθώς και στη Διεύθυνση του 2ου Γυμνασίου για την παραχώρηση των κλειστών Γυμναστηρίων, που χρησιμοποιήθηκαν για την προετοιμασία της ομάδας. Επίσης ευχαριστίες υπάρχουν και για την Οινοποιία Μπουτάρη και την ΑΛΜΜΕ, για τα τοπικά προϊόντα - δώρα που μοιράσαμε ως καλοί οικοδεσπότες σε όλους τους αντιπάλους μας.

Πρέπει να τονιστεί ότι για τη συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά, καθώς και για όλα τα έξοδα ένδυσης και μετακίνησης επιβαρύνθηκαν αποκλειστικά οι συμμετέχοντες στην ομάδα.

Ο επόμενος διεθνής σταθμός μας θα προσπαθήσουμε να είναι το επόμενο καλοκαίρι η πόλη της Οστράβα (Τσεχία), όπου θα διεξαχθεί το 8ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MAXIBASKETBALL.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο