Ο Δήμος Βέροιας δεν θα κάνει κινητοποιήσεις λόγω... ασυμφωνίας!

Έκτακτη συνεδρίαση με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις που απειλούν με απολύσεις - διαθεσιμότητα δημοτικούς υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς, έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/7) το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Στη συνεδρίαση εκφράστηκε η συμπαράσταση, αλλά όταν ήρθε η ώρα για να αποφασιστεί ο τρόπος που θα αντιδράσει ο Δήμος, το θέμα... σκάλωσε!

Το θέμα τέθηκε δύο φορές. Την πρώτη, με πρόταση να κλείσουν την ερχόμενη Τρίτη όλες οι δομές του Δήμου, πλην των προνοιακών - κοινωνικών δομών, η οποία δεν πέρασε, καθώς μειοψήφισαν οι Βασίλης Γιαννουλάκης, Ιωάννα Σοφρόνωφ, Γιώργος Μελιόπουλος και Γιάννης Αγγέγλου, οι οποίοι ζητούσαν να κλείσουν όλες οι υπηρεσίες ανεξαιρέτως.

Την δεύτερη φορά, στην προσπάθεια να ληφθεί απόφαση, η πρόταση ήταν για γενικό κλείσιμο του Δήμου και όλων των δομών του. Ωστόσο, και πάλι δεν πέρασε, επειδή δεν είχε τον προβλεπόμενο αριθμό θετικών ψήφων από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου...

Τελικά, ο Δήμος της Βέροιας δεν πήρε καμία απόφαση! Ναι, επειδή δεν τα βρήκαν στο αν θα κλείσουν οι υπηρεσίες πρόνοιας (μην φοβάστε, όμως, θα τις κλείσουν μια καλή όπως πάνε!), ο Δήμος  Βέροιας θα παραμείνει ανοιχτός... Τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο