Υπάλληλοι Δήμων προς βουλευτές: "Θα είστε ανεπιθύμητοι..."

Με σκληρά λόγια προς τους βουλευτές, τους οποίους προειδοποιούν πως αν υπερψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο που αφορά και τους ΟΤΑ θα είναι ανεπιθύμητοι στους χώρους εργασίας τους, παραπάνω από 200 άτομα υπέγραψαν ψήφισμα που απευθύνεται προς τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές της Ημαθίας.

ΨΗΦΙΣΜΑ

(το οποίο εκδόθηκε κατόπιν ενυπόγραφων αιτήσεων 200 και πλέον μελών των Συλλόγων Υπαλλήλων Δήμων Ν. Ημαθίας και Εξωτερικών Συνεργείων Δήμων Ν. Ημαθίας)

Προς τους Βουλευτές Ν. Ημαθίας
κ.κ.
Λάζαρο Τσαβδαρίδη
Γεωργία Μπατσαρά
Απόστολο Βεσυρόπουλο


Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με τις απολύσεις δημοτικών υπαλλήλων και της επικείμενης ψήφισης του σχετικού πολυνομοσχεδίου την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013, σας ενημερώνουμε ότι τυχόν υπερψήφισή του σας καθιστά υπεύθυνους για τα επακόλουθα. 
Σας καλούμε λοιπόν να μην ψηφίσετε το επαίσχυντο πολυνομοσχέδιο που οδηγεί αφενός σε υποβάθμιση την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την εξυπηρέτηση των πολιτών και αφετέρου στη δυστυχία τους εργαζόμενους σε αυτήν και σας διαμηνύουμε ότι με την υπερψήφισή του θα είστε ανεπιθύμητοι στους χώρους εργασίας μας και παράλληλα θα θεωρούμε προσβολή την οποιαδήποτε σχέση σας με την πόλη μας. 

Εκ των Συλλόγων:
Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Ν. Ημαθίας
Σύλλογος Εξωτερικών Συνεργείων Δήμων Ν. Ημαθίας

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/7/13, 12:29 μ.μ.

    Καλό θα ήταν όταν το κείμενο απευθύνεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα να μη υπάρχει στην εικόνα το πρόσωπο του ανθρώπου που δεν σχετίζεται με το κείμενο. Το λέω καλόπιστα και δίχως καμία υπόνοια μομφής προς το blog.
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/7/13, 12:32 μ.μ.

    Και ο Γιοβαννόπουλος αν ψηφίσει υπέρ και αυτός ανεπιθύμητος θα είναι για τους εργαζόμενους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/7/13, 12:50 μ.μ.

    Ο γιοβανόπουλος ήδη απο τη Παρασκευή το δήλωσε σε μια συγκέντρωση στο Δημαρχείο ότι δε ψηφίζει αυτά τα μέτρα. Αν και συριζαίος του αναγνωρίζω τη στάση να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων. Προς το παρών κύριε ή κυρία είναι επιθυμητός και αγαπητός.
    Σκεφτείτε πριν γράψετε όλα όσα επαχθή και διαστροφικά έχουν ψηφίσει οι αγαπητοί σας Βουλευτές της Κυβερνώσας Παράταξης σας, οι οποίοι σας αφαιρούν την αξιοπρέπεια.
    Και ακόμη μιλάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο