Συλλαλητήριο στη Νάουσα κατά της υποβάθμισης του νοσοκομείου

Δυναμικό συλλαλητήριο ενάντια στην περαιτέρω υποβάθμιση και κλείσιμο του Νοσοκομείου Νάουσας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, παρουσία 2.000 και πλέον ατόμων, στην πλατεία Καρατάσου.

Το συλλαλητήριο διοργάνωσε η Επιτροπή Φορέων ενάντια στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου της Νάουσας, ενώ ο Δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός τόνισε πως  ένα ενδεχόμενο κλείσιμο του Νοσοκομείου είναι μια «κόκκινη γραμμή» για τον ίδιο και όλη τη Νάουσας, προειδοποιώντας πως θα παραιτηθεί τόσο ο ίδιος όσο και όλο το δημοτικό συμβούλιο.

Μίλησαν ακόμη, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Επιτροπής Φορέων Βασίλης Γώγος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νάουσας Άγγελος Κάλλης αλλά και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του Νοσοκομείου κ. Παπαστόικας, ο οποίος παρουσίασε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το Νοσοκομείο Νάουσας οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο, αν δεν στελεχωθεί άμεσα.
Ακόμη μίλησαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νάουσας Σάκης Τσίτσης, ο οποίος έθεσε και την πρόταση του ΕΚΝ να γιατρεύονται όλοι οι άνεργοι και οι μη ασφαλισμένοι δίχως να πληρώνουν στο Νοσοκομείου, εκπρόσωπος του Αγροτικού Συλλόγου «Μαρίνος Αντύπας, της ΟΕΒΝ και των Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης και κατέληξαν στο Νοσοκομείο της Νάουσας.




Ευχαριστούμε τον Σωτήρη Σερδαρίδη και το inaoussa.gr  για τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες που μας παραχώρησε.

Πηγή: naousanews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο