Υπάλληλοι Δήμων προς βουλευτές: Διπλωματία & χαμόγελα δεν μας αγγίζουν πια


Με ειδική αναφορά των βουλευτών της ΝΔ Ημαθίας (στον Κώστα Γιοβαννόπουλο δηλώνουν πως έχουν βρει συμπαράσταση παλαιότερα και ελπίζουν να την έχουν και τώρα - αν και δεν έκανε δημόσια τοποθέτηση, όπως λένε), συνεχίζουν την επιστολογραφία τους οι υπάλληλοι των Δήμων της Ημαθίας, καλώντας τους παράλληλα, έστω την τελευταία στιγμή, "να ορθώσουν το ανάστημά τους και να βάλουν φρένο στα πονηρά σχέδια των δανειστών και της κομματικής πειθαρχίας".


Η δεύτερη ανοιχτή επιστολή των Υπαλλήλων Δήμων Ν. Ημαθίας, είναι η εξής:


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Νο 2 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ

  Φωνή βοώντος εν τη ερήμω οι εκκλήσεις των οικογενειών των δημοτικών αστυνόμων και των σχολικών φυλάκων στα αυτιά των κυβερνητικών βουλευτών  του Νομού Ημαθίας. Και λέμε των συγκεκριμένων βουλευτών διότι έχουμε κρατήσει στο μυαλό μας την συμπαράσταση του κ. Γιοβανόπουλου στις διαθεσιμότητες των ΙΔΑΧ και θεωρούμε ότι το ίδιο ισχύει και τώρα παρόλο που θα περιμέναμε την άμεση υποστήριξή και θέση του δημοσίως όπως έπραξε η Δήμαρχος.

Οι βουλευτές λοιπόν που θα στείλουν στο σπίτι τους σαν αριθμούς και υποκείμενα συναδέλφους έχουν όνομα και είναι οι εξής:
  • κύριος Λάζαρος Τσαβδαρίδης, αρχηγός δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης στο Δήμο Βέροιας και δικηγόρος στο επάγγελμα
  • κύριος Βεσυρόπουλος Απόστολος, πρώην δημόσιος υπάλληλος
  • κυρία Μπατσαρά Γεωργία, πρώην δημόσιος υπάλληλος

Θυμίζουμε ότι και τον Δεκέμβριο του 2012 οι παραπάνω βουλευτές με την ίδια απαξιωτική στάση τους δεν απάντησαν στην ανοικτή επιστολή μας και συνεχίζουν να το πράττουν και σήμερα. Όμως με μεγάλη ευκολία προβάλλονται στα ΜΜΕ σε γιορτές και συνεστιάσεις με το πλατύ χαμόγελο στο στόμα. Δικαίωμά τους. Για εμάς όμως τους υπαλλήλους και τις οικογένειές μας η στάση τους μας φέρνει απέναντί τους και θα λάβουν το μήνυμα όταν πολύ γρήγορα θα έρθει η ώρα να αλλάξουν τα πολιτικά πράγματα στην χώρα μας. Επίσης, την ίδια σκέψη και αντιμετώπιση θα έχει το σύνολο των εργαζομένων προς στους υποστηρικτές αυτών των βουλευτών.

Τέλος θέλουμε να τους πούμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή μπορούν να σηκώσουν ανάστημα και να βάλουν φρένο στα πονηρά σχέδια των δανειστών και της κομματικής πειθαρχίας. Επιτέλους θέλουμε να ακούσουμε ένα ΟΧΙ από το στόμα τους στην Ημαθία. Η διπλωματία και τα χαμόγελά τους δεν μας αγγίζουν πια!!!

Σύλλογος υπαλλήλων Δήμων Ν. Ημαθίας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο