Έχασαν και πάλι με ψηλά το κεφάλι!

Την Τρίτη 17  Ιουλίου το πρωί, πραγματοποιήθηκε το δεύτερο παιχνίδι μπάσκετ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Maxibasket της ομάδας των παλαίμαχων της Βέροιας με αντίπαλο τη Χιλή. Αν και τα πόδια ήταν βαριά από την υπερπροσπάθεια της Δευτέρας, οι παίκτες της Βέροιας πραγματοποίησαν μία συγκλονιστική εμφάνιση «λυγίζοντας» στο τέταρτο δεκάλεπτο. 

Ο ρυθμός ήταν και πάλι εξοντωτικά γρήγορος, με πολύ δυνατές σωματικές επαφές και δυστυχώς με τους διαιτητές λίγους για ένα τόσο δυνατό και physical παιχνίδι, μην μπορώντας να αποφύγουν τα λάθος σφυρίγματα. 

Επιθετικά και αμυντικά ο Τσακίρης ήταν και πάλι συγκλονιστικός με 31 πόντους και αστείρευτη ψυχική και σωματική δύναμη. Επιθετικά τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Τυριακίδης (13 πόντους) και Κασάπης (9 πόντους). 

Αμυντικά οι WARRIORS υπερέβαλλαν συνολικά και πάλι εαυτόν με τον coach Τούσα να «ζωγραφίζει» ξανά στον πάγκο. Η ομάδα στηρίχτηκε πάλι στην υπεροχή της μέσα στη ρακέτα και η Χιλή στους πολύ γρήγορους guard που διαθέτει. 

Από τη ομάδα της Χιλής διακρίθηκαν επιθετικά Juan Emilio με 21 πόντους, όπως επίσης και Fernando με 12 πόντους. 

Δεκάλεπτα: 12-21, 30-42, 52-58, 59-72 (τελικό)
VERIA WARRIORS: Τυριακίδης 13 (2 τρ), Γεωργόπουλος 6, Καραθανάσης (αρχ), Τσακίρης 31 (2 τρ), Αχτσής, Μπογδαμπείδης, Ιωαννίδης 4, Εμμανουλίδης 2, Κασάπης 9 (2 τρ), Ζύγρας.

Το επόμενο παιχνίδι για τη Β’φάση θα δοθεί σήμερα Πέμπτη στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στις 16:00’ με αντίπαλο την ομάδα των Αθηνών.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο