Νίκησαν και την Ουρουγουάη οι Βεροιώτες στο Maxibasketball της Θεσσαλονίκης

Εντυπωσιακό φινάλε για την ομάδα της πόλης μας στο τελευταίο παιχνίδι της, με νίκη 71-61 επι της Ουρουγουάης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Maxibasketball της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα έλεγχε σε όλη τη διάρκεια του  αγώνα το ρυθμό, αποδεικνύοντας την αντοχή της παρά τις  πολλές αλλαγές του coach Τούσα, που είχε πάντα δίπλα του ως βοηθό το νεαρό Μπογδαμπείδη Γιώργο. 

Όλοι οι αγωνιζόμενοι ήταν άκρως ανταγωνιστικοί και με πλήρη αυτοσυγκέντρωση, παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν για τρίτη συνεχόμενη μέρα, ως αποτέλεσμα της προπονητικής προσπάθειας που έκαναν τους τελευταίους μήνες. Το  τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ίσως και το καλύτερο της ομάδας μας "τρέχοντας" συνεχώς τον αντίπαλο και τελειώνοντας τις φάσεις με ψυχραιμία. 

Καλύτερος επιθετικά και πάλι ο Τσακίρης με 20 πόντους, τον ακολούθησαν οι Τυριακίδης και Ζίγρας με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα. Η αναμέτρηση ήταν άκρως ανταγωνιστική, αναδεικνύοντας και πάλι την υψηλή ποιότητα του τουρνουά. Οι αντίπαλοι, όπως όλες οι νοτιοαμερικάνικες ομάδες, ήταν άκρως αθλητικοί με έφεση στο "σκληρό" παιχνίδι ρακέττας, στο τρίποντο και στη γρήγορη εκτέλεση. Με τη νίκη αυτή η ομάδα κατέλαβε την τιμητικότατη 9η θέση στην τελική κατάταξη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 16-11, 37-27, 52-49, 71-61 (τελικό)

VERIA WARRIORS: (προπονητής Τούσας) Κασάπης 2, Αχτσής, Εμμανουηλίδης 3, Μπακαλίδης, Τσακίρης 20, Τυριακίδης 13, Καραθανάσης 2 (αρχ), Μπογδαμπείδης Ν. 3, Ιωαννίδης 9, Ζίγρας 12, Ιατρού 8

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο