Ο ΝΑΣΗ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών διεξήχθη στην Αθήνα, στο Ο.Α.Κ.Α., το διάστημα από 22 ως 27 Ιουλίου. 
Ο Ν.Α.Σ.Ημαθίας εκπροσωπήθηκε από 2 αθλήτριες, την Κωνσταντίνα Κετίκογλου στην κατηγορία Παγκορασίδες Α και την Ιωάννα Στεφούδη στην κατηγορία Παγκορασίδες Β.
Η πρόκριση για την συμμετοχή τους στην τελική διοργάνωση ήταν ήδη μια πολύ μεγάλη επιτυχία και για τις δύο αλλά και για το σύλλογο.

Η συμμετοχή τους ήταν μια σημαντική εμπειρία που θα τις βοηθήσει να προετοιμαστούν για τις αυξημένες απαιτήσεις των επόμενων χρόνων.

Στον αγωνιστικό τομέα:

Η Κωνσταντίνα Κετίκογλου αγωνίστηκε σε 2 αγωνίσματα. Στα 100 μέτρα ύπτιο κατάφερε να βελτιώσει θεαματικά το ατομικό της ρεκόρ από 1:19.06 στο 1:13.85 και στα 200 μέτρα ύπτιο βελτίωσε επίσης το ατομικό της ρεκόρ από 2:46,38 στα 2:40,68, επιδόσεις που αποδεικνύουν τη σωστή προετοιμασία της για τους αγώνες και την ικανότητά της να αποδίδει το μέγιστο στην σημαντικότερη κολυμβητική διοργάνωση.

Η Ιωάννα Στεφούδη αγωνίστηκε και αυτή σε 2 αγωνίσματα. Στα 100 μέτρα πρόσθιο κατάφερε να βελτιώσει αισθητά το ατομικό της ρεκόρ από 1:30.04 στα 1:27.83 και στα 200 μέτρα πρόσθιο τερμάτισε με χρόνο 3:14.09 που αποτελεί τρίτη καλύτερη ατομική της επίδοση.  Με την συμμετοχή της στην διοργάνωση και με τις επιδόσεις της απέδειξε  πως μπορεί πλέον να διαχειριστεί τις δυνάμεις της σε ικανοποιητικό βαθμό ακόμη και σε μεγάλες διοργανώσεις.

Συγχαρητήρια και στις δύο για τις επιτυχίες τους και τον δρόμο που άνοιξαν στις επόμενες γενιές. Συγχαρητήρια στον προπονητή Στέλιο Αμπατζίδη που μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να προετοιμάσει αθλητές που μπορούν να συμμετέχουν σε τέτοιες διοργανώσεις και μάλιστα να ξεπερνούν τις επιδόσεις τους κατά τη διάρκεια των αγώνων. Συγχαρητήρια και στους συνοδούς γονείς Ευαγγελία Κολιοπούλου και Δέσποινα Παπανικολάου, που συνεχίζουν να βοηθούν σημαντικά την συμμετοχή του συλλόγου στο πρωτάθλημα.

Ο έφορος του τμήματος
Γιάννης Τσανακτσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο