Ίσως η χειρότερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας...

Αν υπήρχαν... όσκαρ για τις χειρότερες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, η συνεδρίαση της Τετάρτης 21/8/2013 θα ήταν μέσα στα φαβορί! Τόσο από άποψη διαδικασίας, όσο και από άποψη συμπεριφοράς, η πόρτα της αίθουσας του πρώην δημαρχείου Απ. Παύλου, στο Μακροχώρι, "στέναξε" από το μπες - βγες, ενώ το αποκορύφωμα της φαιδρότητας ήρθε όταν ο κλητήρας του Σώματος διάβασε τα ονόματα Συμβούλων, κατά τη διάρκεια ονομαστικής ψηφοφορίας και κάποιοι, αντί του "υπέρ", "κατά" ή "λευκό", απάντησαν... "εδώ" ή "παρών" (λες και έπαιρναν απουσίες στο σχολείο)!

Τόσο σοβαρά κάποιοι που εξέλεξαν οι πολίτες βλέπουν την παρουσία του στο Σώμα... Αρμενίζοντας!

Καλά, δεν θα πούμε για αυτούς που... φαγώθηκαν να προχωράει γρήγορα η διαδικασία (του στυλ "άντε τελειώνεται, να σηκώσουμε το χεράκι, να υπογράψουμε τα πρακτικά, να καταχωρηθεί η παρουσία μας, να πάρουμε την αποζημίωση - αντιμισθία ή ό,τι άλλο, για να πάμε να φάμε κανα σουβλάκι"), καθώς είναι κλασικοί μαϊντανοί και αχυράνθρωποι που βρέθηκαν εκεί λόγω... δουλειάς ή... δημοσίων σχέσεων.

Είπαμε, από εδώ και πέρα ή θα βάλουν κάποιοι μυαλό και θα λειτουργήσουν όπως πρέπει ή θα τους κάνουμε ωραία.. αφιερώματα με τον... βίο τους! Για να ξέρει ο κόσμος (που το 99,9% από αυτούς δεν έχουν ποτέ στην πράξη τα άτομα που ψήφισαν) τι κάνουν οι... εκλεκτοί τους για το καλό του Δήμου και των πολιτών!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο