Ήταν πραγματική "Βασίλισσα" και της υποκλίθηκε ο ΟΦΗ

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Βέροια, η οποία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ φτάνοντας έτσι στους τέσσερις βαθμούς.

Η "βασίλισσα του βορρά" ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια και πήρε το "τρίποντο" με τα γκολ των Μπεν και Μρντάκοβιτς. Ο τελευταίος μάλιστα έχασε και πέναλτι (απέκρουσε ο Δασκαλάκης), ενώ ο ΟΦΗ είχε ένα δοκάρι με τον Μιλιάζες.


Ότι άξιζε από το ματς της Βέροιας με τον ΟΦΗ στο α' μέρος ήταν το πρώτο δεκάλεπτο. Σε αυτό το διάστημα η Βέροια κέρδισε πέναλτι το οποίο δεν το εκμεταλλεύτηκε, ενώ ο ΟΦΗ από την άλλη είχε δοκάρι. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με Βέροια και ΟΦΗ να μην μπορούν να αλλάξουν πάνω από δύο πάσες με τα λάθη να είναι συνεχόμενα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ήταν καλύτερη πέτυχε και ένα πανέμορφο γκολ με τον Μπεν και ένα με τον Μρντάκοβιτς και πήρε δίκαια την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ που προσπάθησε στάθηκε άτυχος στο γεγονός πως οι δύο από τις τρεις αλλαγές ήταν αναγκαστικές λόγω τραυματισμών και δεν διαχειρίστηκε όπως θα ήθελε το ματς ο Παύλος Δερμιτζάκης.


Καλό μόνο το πρώτο δεκάλεπτο

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και στο 6ο λεπτό η Βέροια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπαργκάν από τον Ζβασίγια.

Ο Μρντάκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Δασκαλάκης έπεσε σωστά και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Η απάντηση του ΟΦΗ ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα (10'), όταν από μπαλιά του Όγιος ο Μιλιάζες έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Αναστασόπουλου.

Στο 14' ο Όγιος από καλή θέση έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες.

Η τελευταία καλή φάση ήταν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν μετά από την κεφαλιά του Τραπ η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Δασκαλάκη.

Με κινητήριο μοχλό τον Μπεν

Η Βέροια στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ορεξάτη για να πετύχει το γκολ που έψαχνε, αλλά έπεσε πάνω στο Δασκαλάκη. Στο 56' ο Μρντάκοβιτς βγήκε τετ α τετ έκανε και το πλασέ με τον γκολκίπερ του ΟΦΗ να διώχνει με τα πόδια την μπάλα σε κόρνερ.

Έντεκα λεπτά αργότερα (67') η Βέροια που ασκούσε πίεση στα καρέ του ΟΦΗ, κατάφερε να λύσει την γόρδιο δεσμό. Ο Μπεν έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Δασκαλάκη για να κάνει το 1-0.

Η ομάδα του Στεβάνοβιτς συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και στο 82' κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Μπεν από δεξιά έκανε την σέντρα και ο Μρντάκοβιτς με κεφαλιά έκανε το 2-0 για την Βέροια.

Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης η Βέροια δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από τον ΟΦΗ και έτσι πήρε τη πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με 2-0 φτάνοντας στους τέσσερις βαθμούς.

MVP της αναμέτρησης
Ο Μοχάμεντ Μπεν είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο μεσοεπιθετικός της Βέροιας πέτυχε το πρώτο γκολ και δημιούργησε το δεύτερο με το οποίο η ομάδα του πήρε τη νίκη.

Το γεγονός του αγώνα
Οι τραυματισμοί στέρησαν από τον ΟΦΗ να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο ματς με την Βέροια, καθώς ο Παύλος Δερμιτζάκης αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του.

Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Διαιτητής/Βοηθοί: Παππάς (Αθηνών)/Γεωργαράκος (Αθηνών), Μερκενίδης (Μακεδονίας)

Βέροια (Στεβάνοβιτς): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Ορέστες, Αμαραντίδης, Τραπ, Όστοιτς, Καλτσάς (94' Καλτσάς), Μπαργκάν (64' Σεγούντο Ρίος), Μπεν, Μρντάκοβιτς (92' Μάνος).

ΟΦΗ (Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης (46' Ζορό, 70' λ.τρ. Γκαλέτι), Ζβασίγια, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης (12', λ.τρ. Νιμανί), Ζε Εντουάρντο, Όγιος, Περογαμβράκης.

Κίτρινες κάρτες: Μπάρμπας (4', Βέροια), Ορέστες (76', Βέροια)-Ζβασίγια (6', ΟΦΗ), Γκαλέτι (83', ΟΦΗ)

Σκόρερ: Μπεν (67', Βέροια), Μρντάκοβιτς (82', Βέροια)


ΒΕΡΟΙΑ - ΟΦΗ

2 Γκολ 0
1 Ασίστ 0
11 Τελικές Προσπάθειες 7
4 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
3 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
4 Κεφαλιές 2
1 Αποκρούσεις 4
12 Επεμβάσεις 15
23 Κλεψίματα 18
18 Φάουλ 27
0 Οφσάιντ 0
4 Κόρνερ 1
41 Λάθη 42
5/22   Γεμίσματα 5/21

Πηγή: sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο