Αποδοκιμασίες στον προπονητή της ΒΕΡΟΙΑΣ - Τρέμει η καρέκλα του Κάανεν;

Αποδοκιμασίες στον προπονητή της ΒΕΡΟΙΑΣ από φιλάθλους...
- Τρέμει η καρέκλα του Κάανεν;

Τα άκουσε για τα καλά ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Τον Κάανεν, για το αποτέλεσμα στο Καυτανζόγλειο του αγώνα ΒΕΡΟΙΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, όπου η "Βασίλισσα" έχασε με 1-0.

Αν και στην συνέντευξη μετά τον αγώνα δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των παιχτών, δεν ισχύει το ίδιο και για τους φιλάθλους, οι οποίοι τον περίμεναν έξω από το στάδιο και του φώναζαν να φύγει από την ομάδα της Βέροιας.

Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ δεν έδειξε και πολλά πράγματα όλο αυτόν τον καιρό στην προπόνηση και ιδιαίτερα μέσα στο γήπεδο.

Αυτό που έγινε το Σάββατο, δηλαδή φίλαθλοι να γιουχάρουν προπονητή, δεν έχει ξαναγίνει όλα αυτά τα χρόνια στην Βέροια.

Το... χεράκι του βέβαια στην ήττα της ΒΕΡΟΙΑΣ έβαλε και ο διαιτητής Σπάθας, ο οποίος έδωσε ένα πολύ αυστηρό πέναλτι με το οποίο σκόραρε η ομάδα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Πηγή: laikoyra.gr


Σημείωση InVeria.gr: Το γεγονός ότι το παραπάνω κείμενο το γράφει ο Μιχάλης Μελιόπουλος, ο οποίος πέρα από το laikoyra.gr, εκτελεί και χρέη υπευθύνου Τύπου της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, μας κάνει να... υποψιαζόμαστε πως θα έχουμε σύντομα αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της ΒΕΡΟΙΑΣ... Θα δείξει!!!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/9/13, 9:28 μ.μ.

    Δεν άρεσε στην Διοίκηση να είναι η Βέροια αήτητη με τον Γκόραν Στεβάνοβιτς, το φυσάν και δεν κρυώνει τώρα με Κάανεν... Τα λάθη πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο