Νέα "σφαλιάρα" για τη ΒΕΡΟΙΑ - Έχασε με 0-1 από τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Νέα "σφαλιάρα" για τη ΒΕΡΟΙΑ - Έχασε με 0-1 από τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ...

Ακόμη μία ήττα με 0-1 γνώρισε η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, αυτή την φορά από τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, στον αγώνα του Σαββάτου (28/9) που πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης...

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ πήρε το "τρίποντο" με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαντί στο 51' και ανέβηκε έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, ενώ η ΒΕΡΟΙΑ παρέμεινε στην 12η θέση, με 5 πόντους.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΒΕΡΟΙΑ ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Στο δεύτερο μέρος ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ να βγει στην αντεπίθεση με αξιώσεις και με το πέναλτι του Χαντί να πάρει το "τρίποντο". Από την άλλη η Βέροια είχε και πάλι μια ανούσια υπεροχή και δεν βρήκε τον δρόμο για να παραβιάσει την εστία των φιλοξενούμενων. 

Ανασκόπηση αγώνα

Η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο δεύτερο λεπτό από ένα σουτ από τον Μπεν ο Αθανασίου μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 17' ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ απείλησε όταν ο Ρομάνο βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το πλασέ, αλλά ο Αναστασόπουλος έδιωξε την μπάλα.


Η ΒΕΡΟΙΑ  που είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο στο 23' έφτασε κοντά στο γκολ όταν από την κεφαλιά του ο Ορέστες ο Αθανασίου έδιωξε.

Τρία λεπτά αργότερα (26') η κεφαλιά του Μεχία ήταν άστοχη για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ,  ενώ την ίδια κατάληξη είχε για την ΒΕΡΟΙΑ και η κεφαλιά του Μπάρμπα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

Ξεκίνημα με γκολ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Στο 51' ο Ορέστες μάρκαρε τον Ρομάνο με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Ο Χαντί ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αναστασόπουλου κάνοντας το 0-1 για τον Εργοτέλη.

Η ομάδα της Κρήτης μετά το γκολ πήρε τα πάνω της και κρατούσε τα ηνία του αγώνα, σε αντίθεση με την ΒΕΡΟΙΑ που αποσυντονίστηκε.

Στο 73' ο Ντα Κόστα με απευθείας εκτέλεση φάουλ για την ΒΕΡΟΙΑ έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 83' την ίδια τύχη είχε η μπάλα και από την κεφαλιά του Ορέστες.

Η ΒΕΡΟΙΑ  που προσπάθησε για την ισοφάριση ένα λεπτό αργότερα είχε μια καλή ευκαιρία (84') όταν ο Ορέστες και πάλι έκανε το σουτ με τον Αθανασίου να σώζει την εστία του.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ να πανηγυρίζει μια πολύ μεγάλη νίκη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο επί της Βέροιας με 1-0.

Ο MVP της αναμέτρησης
Ο Άγγελος Χαντί είναι από τους πρωταγωνιστές του αγώνα. Ο μεσοεπιθετικός του ΕΡΓΟΤΕΛΗ πέτυχε το γκολ με πέναλτι κόντρα στην ΒΕΡΟΙΑ και της έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Η απογοήτευση
Ο άτυχος του αγώνα θα μπορούσε να είναι ο Ορέστες. Ο αμυντικός της ΒΕΡΟΙΑΣ έκανε το πέναλτι στον Ρομάνο με το οποίο ηττήθηκε η "βασίλισσα του βορρά".

Στατιστικά
0 Γκολ 1
0 Ασίστ 0
15 Τελικές Προσπάθειες 4
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
9 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 0
3 Κεφαλιές 1
1 Αποκρούσεις 8
5 Επεμβάσεις 22
27 Κλεψίματα 18
14 Φάουλ 21
3 Οφσάιντ 3
6 Κόρνερ 2
40 Λάθη 48
9/32   Γεμίσματα 2/8

Πηγή: sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο