Κλιμάκιο Πρωτοβάθμιας και Δήμου σε σχολεία της Μακεδονίδας...


Κλιμάκιο Πρωτοβάθμιας και Δήμου σε σχολεία της Μακεδονίδας...

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της αντιμετώπισης ζητημάτων που έχουν σχέση με τη λειτουργία και την οικονομική ενίσχυση των σχολείων του ορεινού όγκου των Πιερίων, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύσης Διαμαντόπουλος, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας Βέτα Αρχοντάκη και τα μέλη της Επιτροπής Αργύρης Γκαμπέσης   και Κώστας και Ζιάκας, επισκέφτηκαν την Τετάρτη 30/10/2013 τα σχολεία Ριζωμάτων, Σφηκιάς και Δασκίου. 

Σε συνεργασία με το Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Ριζωμάτων και τις Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων Σφηκιάς και Δασκίου, αναζητήθηκαν τρόποι για την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος της θέρμανσης, που αντιμετωπίζουν τα σχολεία ενόψει του φετινού χειμώνα. 

Επισκέφτηκαν, επίσης, το υπό ανέγερση νέο διδακτήριο του Δημοτικού Σχολείου Ριζωμάτων και ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο εργολάβο του έργου για την πρόοδο των εργασιών. 

Ειδικά για το θέμα αυτό ζητήθηκαν από τον εργολάβο, παρουσία κλιμακίου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Ημαθίας, ορισμένες αναγκαίες λειτουργικές παρεμβάσεις στο κτήριο πριν αυτό παραδοθεί για χρήση τον επόμενο Σεπτέμβριο.             

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο