ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΕΡΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 267/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Ο Παναγιώτης Η. Πασσάς, δικηγόρος Πρωτοδικείου Βέροιας, εκκαθαριστής εκποίησης των παρακάτω δύο ακινήτων ιδιοκτησίας Θεοδώρας Χοχλιούρου του Ιωάννη, κατοίκου Βέροιας (Σοφοκλέους 43): α) ποσοστού 50% εξ αδιαιρέτου αποθήκης υπογείου με αριθμό «10», εμβαδού 23,01 τμ, με ποσοστό στο γεωτεμάχιο 0,98%, κείμενης σε οικοδομή στην οδό Σοφοκλέους 43 στη Βέροια και β) οικόπεδο σε ποσοστό 100% εμβαδού 245 τμ με την επ’ αυτού παλιά διώροφη οικία που βρίσκεται στη Φυτειά Ημαθίας.
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ:
Τα παραπάνω ακίνητα θα εκποιηθούν με ενσφράγιστες προσφορές με τιμή πρώτης προσφοράς και για τα δύο το ποσό της αντικειμενικής τους αξίας, ήτοι 9.200 ευρώ για το πρώτο και 30.000 ευρώ για το δεύτερο.
Η εκποίηση θα πραγματοποιηθεί με δημόσιο πλειστηριασμό τη δεύτερη Τετάρτη του Νοεμβρίου 2013 και ώρα 13:00 μμ στο κατάστημα του Ειρηνοδικείου Βέροιας. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί εκποίηση λόγω μη εμφάνισης πλειοδοτών ή η τιμή που προσφέρθηκε από τον πλειοδότη δεν είναι συμφέρουσα, ο πλειστηριασμός θα επαναληφθεί για δύο ακόμα συνεχείς ανά εβδομάδα φορές, κάθε επόμενη Τετάρτη, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο, χωρίς άλλες διατυπώσεις.
 Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν ενώπιον του εκκαθαριστή ενσφράγιστες προσφορές, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, εφοδιασμένο με ειδικό συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο καθώς και να καταβάλουν ως εγγύηση συμμετοχής ποσό ίσο με το ένα τρίτο της τιμής πρώτης προσφοράς με τραπεζική επιταγή σε διαταγή του εκκαθαριστή.
 Η εξόφληση του τιμήματος κατά το μέρος που υπερβαίνει την τιμή πρώτης προσφοράς θα γίνει εντός 5 ημερών από την κατακύρωση και η παράδοση του ακινήτου εντός των 15 επομένων ημερών.
 Η δαπάνη μεταβίβασης, ο ΦΠΑ και όλα τα έξοδα γενικά βαρύνουν τον υπερθεματιστή.
 Προσκαλούνται όσοι θέλουν να γίνουν αγοραστές των ανωτέρω δύο εκποιούμενων ακινήτων να προσέλθουν και να πλειοδοτήσουν αρμόδια.
ΒΕΡΟΙΑ, 20-09-2013
Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Η. ΠΑΣΣΑΣ
Δικηγόρος Πρωτοδικείου Βέροιας
Μητροπόλεως 35, ΤΚ 59100
τηλ. 23310-73330 & 6947-153361

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο