Τι ιδιαίτερο έχουν οι εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στη Βέροια


Τι ιδιαίτερο έχουν οι εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στη Βέροια... 

Την επέτειο της έναρξης του Ελληνοϊταλικού πολέμου, με το "ΟΧΙ" στις αιτιάσεις του Μπενίτο Μουσολίνι, τιμά η Ημαθία, με επίκεντρο τις εκδηλώσεις της Βέροιας. Η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί από σημαίνον στέλεχό της, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, ενώ πέρα από την δοξολογία στον Αγ. Αντώνιο, θα γίνει και απόδοση τιμητικής διάκρισης στον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελήμονα...

Πιο συγκεκριμένα:

Με ηλιοφάνεια, όπως προβλέπει η ΕΜΥ, το πρωί της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου 2013, θα τελεστεί όρθρος και Θ. Λειτουργία στο Ναό Αγ. Αντωνίου Βέροιας, με αφορμή την εορτή της Αγίας Σκέπης, αλλά και της επετείου του "ΟΧΙ".

Στις 10.30 π.μ., θα γίνει Δοξολογία για την εθνική εορτή και στη συνέχεια, η Δήμαρχος Βέροιας, έπειτα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, θα αποδώσει στον Μητροπολίτη το "μετάλλιο τιμής και ευποιίας της πόλης των Βεροιαίων".

Στις 11.30 πμ, θα γίνει η κατάθεση στεφάνων του Ηρώου της πλατείας Ωρολογίου και στις 12 το μεσημέρι, θα ξεκινήσει η παρέλαση των συλλόγων, σχολείων και τμημάτων του Στρατού.

Λόγω της παρουσίας του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, αναμένεται τα μέτρα ασφαλείας να είναι ακόμη πιο αυξημένα, αν και ούτως ή άλλως τα τελευταία χρόνια η περιοχή γύρω από την εξέδρα των επισήμων...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο