Κάλεσμα σε Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νέων στο Στρασβούργο


Κάλεσμα σε Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νέων στο Στρασβούργο...

Από τον αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Βέροιας Νίκο Μαυροκεφαλίδη εστάλη η παρακάτω ανακοίνωση, σχετικά με την Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νέων, την Άνοιξη του 2014.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα διοργανώσει στο Στρασβούργο, στις 9-11 Μαΐου 2014, την «Ευρωπαϊκή Εκδήλωση Νέων» με θέμα «Ιδέες για μια καλύτερη Ευρώπη». Στην εκδήλωση προβλέπεται να συμμετέχουν 5.000 νέοι από όλη την Ευρώπη.

Μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες νέων, τουλάχιστον 10 ατόμων, ηλικίας από 16-30 ετών. Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί πριν από τις Ευρωπαϊκές εκλογές έχει ως στόχο την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων μεταξύ των νέων για θέματα όπως η ανεργία των νέων, η «ψηφιακή επανάσταση», το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η αειφορία  καθώς και οι κοινές ευρωπαϊκές αξίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους απευθείας στην ιστοσελίδα http://www.europarl.europa.eu/eye2014/en/take-part/.html. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καλύψουν τα έξοδα μετάβασης και διαμονής τους.

Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να απευθύνεστε στο  συνεργάτη του Δήμου μας στις Βρυξέλλες κ. Γκούμα Αθανάσιο, Tel.+3222343600  Fax. +3222309266   e-mail.regioeuropa@skynet.be.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο