Συνεχίζει με ήττες η ΒΕΡΟΙΑ - Έχασε με 1-0 από τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ


Συνεχίζει με ήττες η ΒΕΡΟΙΑ - Έχασε με 1-0 από τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ...

Άλλη μια ήττα πρόσθεσε στο παθητικό της η Βέροια. Έχασε από έναν μέτριο Ατρόμητο με 1-0, χωρίς να κατορθώσει να τον προβληματίσει.

Το πρώτο μέρος είχε όλη κι όλη μια φάση και σε αυτήν βρήκαν την ευκαιρία οι γηπεδούχοι να πάρουν το προβάδισμα. Στο 42' ο Ιγκλέσιας έκοψε στη μεσαία γραμμή, η άμυνα της Βέροιας δεν ήταν οργανωμένη με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να δίνει καταπληκτική ασίστ στον Καραγκούνη. 

Από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε τον Λόπεθ, η μπάλα βρήκε λίγο στον τερματοφύλακα της Βέροιας αλλά τον πέρασε με αποτέλεσμα ο σκόρερ με κοντινή, δεύτερη, επαφή να κάνει το 1-0.  Κατα τα λοιπά, το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν κακό. Ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν προβλημάτισε την άμυνα της Βέροιας. Απο την άλλη, η Βέροια περιόρισε τα ατού του Ατρομήτου αλλά δεν κατάφερε να βγει με αξιώσεις μπροστά. 

Και στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό. Στο 56΄ είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Έκανε τη σέντρα ο Ούμπιδες, πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Καραγκούνης, ο Μπρίτο από καλή θέση έστειλε την μπάλα επάνω στον γκολκίπερ Αναστασόπουλο που απομάκρυνε. Στο 59΄ ωραία συνεργασία Μπρίτο, Καραγκούνη, αλλά η προσπάθεια του δεύτερου δεν ήταν καλή και μπλόκαρε ο Αναστασόπουλος.  Στο 64' είχαμε την πρώτη απειλή της Βέροιας, σουτ του Μπεν, η μπάλα άουτ.

Στο 65΄ μετά απο εκτέλεση κόρνερ για τον Ατρόμητο, κεφαλιά του Λαζαρίδη, η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αναστασόπουλου. Στο 83΄ καλό σουτ του Γεωργίου, λίγο εκτός της περιοχής της Βέροιας, η μπάλα άουτ.  Στο 92 εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία, απομάκρυνε ο Αναστασόπουλος.

Ατρόμητος; Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραγκούνης (81' Γεωργίου), Ούμπιδες, Δημούτσος (91' Καραμάνος), Μπρίτο (72' Πρίτου Γκαρσία), Παπαδόπουλος.

Βέροια: Λόπεζ (46' Αναστασόπουλος), Μρντάκοβιτς (58' Μάνος), Μπεν, Σισοκό, Σιόντης, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Ορέστες, Όστοϊτς, Αποστολόπουλος (77' Τζημογιάννης), Τραπ.

Πηγή: inspor.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο